A Kiss in Time – Csók, pont jókor


Taliát egy átok sújtja… Jack megtöri az átkot. Mondták nekem, hogy óvakodjak attól az átkozott orsótól, de ez annyira elbűvölő volt, annyira hipnotikus… Aznap csak egy kis kalandra vágytam, ezért léptem meg a turistacsoporttól. De találni egy kómában lévő várost, benne egy állati dögösen kinéző, alvó kiscsajjal, na ez nem éppen az volt, amire számítottam. Ugyanott ébredtem, de egy egészen más időben – egy vadidegen csókja ébresztett fel. Én nem azért csókoltam meg, hogy segítsek rajta. Néha csak úgy csókolózik az ember. Nem tudtam, hogy aztán ez fog történni. Most aztán alaposan benne vagyok a pácban, mivel az apám, a király engem okol, hogy romlásba döntöttem az országunkat. Nincs más választásom, mint elszökni innen, méghozzá ezzel a közemberrel! Most aztán jól megszívtam: itt van a nyakamon ez a gügye királykisasszony, plusz a bőröndje, tele az ékszereivel… Az egyetlen jó hír: a szüleim totál ki lesznek kattanva! Képzeld el, hogy párkapcsolati gondjaid vannak. Aztán zárd az ajkad egy kábultan szunyókáló egyénéhez, akiről aztán kiderül, hogy idestova 316 éves az illető. Vajon egy csók átsegíthet mindenen – akár az időn is? "Bájos" – írja az ALA Booklist. "Flinn népszerű regénye, a Beastly rajongói igazán élvezni fogják ezt a darabokra tört tündérmesét is."- VOYA.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  374
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789632454627
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2220833 / 1076794
  Series:


  TAGS:
  Online A Kiss in Time – Csók, pont jókor ebook, könyvet A Kiss in Time – Csók, pont jókor FB2, Download A Kiss in Time – Csók, pont jókor PDF , Download A Kiss in Time – Csók, pont jókor MOBI, Online A Kiss in Time – Csók, pont jókor könyvet, ingyenes letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor IPhone, Online könyvet A Kiss in Time – Csók, pont jókor PDF, ingyenes A Kiss in Time – Csók, pont jókor DJVU, ingyenes letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor TXT, letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor RTF, Online A Kiss in Time – Csók, pont jókor FB2 , e-könyvet A Kiss in Time – Csók, pont jókor letöltések TXT, ingyenes A Kiss in Time – Csók, pont jókor letöltések könyvet, e-könyvet A Kiss in Time – Csók, pont jókor download MOBI, letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor IPad, olvas A Kiss in Time – Csók, pont jókor MOBI, olvas A Kiss in Time – Csók, pont jókor DOC, ingyenes A Kiss in Time – Csók, pont jókor AWZ, Download e-könyvet A Kiss in Time – Csók, pont jókor iPad , ingyenes A Kiss in Time – Csók, pont jókor DJVU, Download A Kiss in Time – Csók, pont jókor e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Kiss in Time – Csók, pont jókor DVD, olvas A Kiss in Time – Csók, pont jókor TXT, Book A Kiss in Time – Csók, pont jókor letöltések DJVU, A Kiss in Time – Csók, pont jókor letöltések könyvet ingyenes, A Kiss in Time – Csók, pont jókor letöltések könyvet pdf ingyenes, A Kiss in Time – Csók, pont jókor pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Kiss in Time – Csók, pont jókor pdf ingyenes, A Kiss in Time – Csók, pont jókor letöltések könyvet epub ingyenes, A Kiss in Time – Csók, pont jókor ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply