A kislány, aki Istent játszott

Dan Lungu - A kislány, aki Istent játszott

Az általános iskolás kislány a nagyszüleivel él egy romániai kisvárosban, miközben óvónő anyja Rómában cselédként dolgozik, hogy ezzel segítsen a család anyagi helyzetén. Az anya négy éven keresztül nem látja gyermekét, a kislány pedig elhagyatottságában kitalál egy magányos játékot: sivár, lakótelepi toronyház tetején Istent játszik. Elképzeli, hogy varázslattal befolyásolni tudja a profán dolgokat, megváltoztathatja a sorsszerűen bekövetkező eseményeket. A vágyak és a brutális valóság feszültség végigkíséri a történetet a regény romániai és olaszországi helyszínein. Az idősebb és fiatalabb nemzedékek érdekei valamint a keleti és nyugati életformák közötti különbségekkel nap mint nap szembesülő édesanya, a hasonló sorsú, megalázott,és számkivetett honfitársak között talál menedéket és barátnőt Róma távoli külvárosában, így saját tapasztalatai a menekült sorstársak színesen kalandos, érdekfeszítő élettörténeteivel is kiegészülnek. A várva várt, de mindig késleltetett hazatérés, a többször megálmodott karácsony a kislány meg az édesanyja számára is tartogat meglepetést.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kislány, aki Istent játszott ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kislány, aki Istent játszott ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  414
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  460 gr
  ISBN:
  9786155761584
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2713874 / 1174085  TAGS:
  Online A kislány, aki Istent játszott ebook, könyvet A kislány, aki Istent játszott FB2, Download A kislány, aki Istent játszott PDF , Download A kislány, aki Istent játszott MOBI, Online A kislány, aki Istent játszott könyvet, ingyenes letöltések A kislány, aki Istent játszott IPhone, Online könyvet A kislány, aki Istent játszott PDF, ingyenes A kislány, aki Istent játszott DJVU, ingyenes letöltések A kislány, aki Istent játszott TXT, letöltések A kislány, aki Istent játszott RTF, Online A kislány, aki Istent játszott FB2 , e-könyvet A kislány, aki Istent játszott letöltések TXT, ingyenes A kislány, aki Istent játszott letöltések könyvet, e-könyvet A kislány, aki Istent játszott download MOBI, letöltések A kislány, aki Istent játszott IPad, olvas A kislány, aki Istent játszott MOBI, olvas A kislány, aki Istent játszott DOC, ingyenes A kislány, aki Istent játszott AWZ, Download e-könyvet A kislány, aki Istent játszott iPad , ingyenes A kislány, aki Istent játszott DJVU, Download A kislány, aki Istent játszott e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kislány, aki Istent játszott DVD, olvas A kislány, aki Istent játszott TXT, Book A kislány, aki Istent játszott letöltések DJVU, A kislány, aki Istent játszott letöltések könyvet ingyenes, A kislány, aki Istent játszott letöltések könyvet pdf ingyenes, A kislány, aki Istent játszott pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kislány, aki Istent játszott pdf ingyenes, A kislány, aki Istent játszott letöltések könyvet epub ingyenes, A kislány, aki Istent játszott ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply