A kiskondás

 - A kiskondás

"Hol volt, hol nem volt, az Óperenciás tengeren túl, az üveghegyeken innen, volt egyszer egy szegény asszony. Volt annak egy fia… Hát ez a "teddlenerontsd" kondásgyerek meghallotta egyszer, hogy a király annak adja a lányát, aki úgy el tud bújni, hogy az ő lánya nem találja meg. "No, kiskondás – mondta magában -, most mutasd meg, ki szült! Sokat nyerhetsz egy kis ügyességgel!" Fel is szedelőzködött, kért egy tarisznya hamuba sült pogácsát, nyakába kanyarította a cifraszűrét, avval elindult." (…)
A kiskondás vajon elnyerte-e a királylány kezét? …

A nagyobb betűk segítik az olvasni tanulókat és az olvasást gyakorlókat. A klasszikus mesét Reich Károly gyönyörű rajzai díszítik.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kiskondás ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kiskondás ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789631188912
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2217024 / 1072927
  Revised by:
  Illyés Gyula  TAGS:
  Online A kiskondás ebook, könyvet A kiskondás FB2, Download A kiskondás PDF , Download A kiskondás MOBI, Online A kiskondás könyvet, ingyenes letöltések A kiskondás IPhone, Online könyvet A kiskondás PDF, ingyenes A kiskondás DJVU, ingyenes letöltések A kiskondás TXT, letöltések A kiskondás RTF, Online A kiskondás FB2 , e-könyvet A kiskondás letöltések TXT, ingyenes A kiskondás letöltések könyvet, e-könyvet A kiskondás download MOBI, letöltések A kiskondás IPad, olvas A kiskondás MOBI, olvas A kiskondás DOC, ingyenes A kiskondás AWZ, Download e-könyvet A kiskondás iPad , ingyenes A kiskondás DJVU, Download A kiskondás e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kiskondás DVD, olvas A kiskondás TXT, Book A kiskondás letöltések DJVU, A kiskondás letöltések könyvet ingyenes, A kiskondás letöltések könyvet pdf ingyenes, A kiskondás pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kiskondás pdf ingyenes, A kiskondás letöltések könyvet epub ingyenes, A kiskondás ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply