A kísérletezés varázslatos világa

Dr. Gyarmati Zsuzsanna - A kísérletezés varázslatos világa

A dr. Gyarmati Zsuzsanna: A kísérletezés varázslatos világa című könyv elsősorban olyan 9-15 év közötti gyerekek részére, akik szeretnek kísérletezni, szívesen öntenek össze mindenféle anyagokat, hogy lássák, történik-e bármilyen változás. Ajánljuk emellett olyan szülők részére, akik már kisebb gyerekeik számára szeretnék megmutatni, mennyi érdekes, varázslatos dolgot rejt a körülöttünk lévő világ.

A könyv 100 olyan otthon elvégezhető feladatot tartalmaz, mellyel jobban megismerhetik a gyermekek a fizikai, kémiai és biológiai összefüggéseket. A könyvben található kísérletek három csoportba vannak osztva nehézségi szintjük alapján, melyeket az adott kísérletet tartalmazó oldal fő színe alapján könnyen lehet kategorizálni. A könyvben több mint 440 fotó található, melyek a kísérletek egyes lépéseit illusztrálják. Minden feladatnál a gyerekek számára érthető módon van megfogalmazva a kísérlet elvégzésének pontos menete, s minden kísérlet végén található magyarázat alapján megérthetik a gyerekek, hogy mi, miért történt.
Az egyes feladatokhoz egyszerű, a háztartásokban megtalálható eszközökre, alapanyagokra van szükség. A könyvben szereplő kísérletek nem veszélyesek, de bizonyos lépéseknél biztonságosabb, ha van felnőtt a közelben, aki a kísérletező segítségére tud sietni.

A könyv szakmai lektora: dr. Galbács Zoltán, ny. egyetemi docens
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kísérletezés varázslatos világa ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kísérletezés varázslatos világa ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  121
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  726 gr
  ISBN:
  9789630884976
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2484567 / 1103987
  Photo by:


  TAGS:
  Online A kísérletezés varázslatos világa ebook, könyvet A kísérletezés varázslatos világa FB2, Download A kísérletezés varázslatos világa PDF , Download A kísérletezés varázslatos világa MOBI, Online A kísérletezés varázslatos világa könyvet, ingyenes letöltések A kísérletezés varázslatos világa IPhone, Online könyvet A kísérletezés varázslatos világa PDF, ingyenes A kísérletezés varázslatos világa DJVU, ingyenes letöltések A kísérletezés varázslatos világa TXT, letöltések A kísérletezés varázslatos világa RTF, Online A kísérletezés varázslatos világa FB2 , e-könyvet A kísérletezés varázslatos világa letöltések TXT, ingyenes A kísérletezés varázslatos világa letöltések könyvet, e-könyvet A kísérletezés varázslatos világa download MOBI, letöltések A kísérletezés varázslatos világa IPad, olvas A kísérletezés varázslatos világa MOBI, olvas A kísérletezés varázslatos világa DOC, ingyenes A kísérletezés varázslatos világa AWZ, Download e-könyvet A kísérletezés varázslatos világa iPad , ingyenes A kísérletezés varázslatos világa DJVU, Download A kísérletezés varázslatos világa e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kísérletezés varázslatos világa DVD, olvas A kísérletezés varázslatos világa TXT, Book A kísérletezés varázslatos világa letöltések DJVU, A kísérletezés varázslatos világa letöltések könyvet ingyenes, A kísérletezés varázslatos világa letöltések könyvet pdf ingyenes, A kísérletezés varázslatos világa pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kísérletezés varázslatos világa pdf ingyenes, A kísérletezés varázslatos világa letöltések könyvet epub ingyenes, A kísérletezés varázslatos világa ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply