A királyok végső érve


Kilencujjú Logenre talán az utolsó párbaj vár, de az nem lesz semmi. Odafent északon dúlnak a harcok, Északföld királya keményen küzd, és csak egyetlen ember állíthatja meg. Legrégebbi barátja és legrégebbi ellensége. Itt az idő, hogy a Véres Kilences hazatérjen.

Glokta elöljáró, akinek a kelleténél több gazdája, ám a kelleténél kevesebb ideje van, egy teljesen másféle harcot vív. A titokzatos csaták közepette senki nem érezheti magát biztonságban, és senki nem bízhat a másikban. Mivel a kardforgatás már rég nem az erőssége, egyáltalán nem bánja, hogy a zsarolás, a fenyegetés és a kínzás sosem mennek ki a divatból.

Jezal dan Luthar eldöntötte magában, hogy a győzelem kivívása túlontúl fájdalmas folyamat, ezért hátat fordított a katonáskodásnak, hogy a szeretett nővel élhesse egyszerű életét. Csakhogy a szerelem is fájdalmas tud lenni a dicsőségnek pedig megvan az a rút szokása, hogy akkor éri utol az embert, amikor az a legkevésbé számít rá.

Miközben az Unió királya a halálos ágyán fekszik, a parasztok lázonganak, a nemesek pedig egymással hadakoznak a koronájáért, mégsem gondolja senki, hogy az ország szívére a háború árnyéka vetülhet. Csak az Első Mágusnak vannak tervei a világ megmentésére, ezek azonban kockázatokkal járnak. És a legrettenetesebb kockázat mind közül az Első Törvény megszegése.

Lélegzetelállító pillanatok, nagyszerű karakterek és komor nevetés
– Dreamwatch

.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A királyok végső érve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A királyok végső érve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  746
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  710 gr
  ISBN:
  9789632454337
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2220869 / 1076833
  Series:


  TAGS:
  Online A királyok végső érve ebook, könyvet A királyok végső érve FB2, Download A királyok végső érve PDF , Download A királyok végső érve MOBI, Online A királyok végső érve könyvet, ingyenes letöltések A királyok végső érve IPhone, Online könyvet A királyok végső érve PDF, ingyenes A királyok végső érve DJVU, ingyenes letöltések A királyok végső érve TXT, letöltések A királyok végső érve RTF, Online A királyok végső érve FB2 , e-könyvet A királyok végső érve letöltések TXT, ingyenes A királyok végső érve letöltések könyvet, e-könyvet A királyok végső érve download MOBI, letöltések A királyok végső érve IPad, olvas A királyok végső érve MOBI, olvas A királyok végső érve DOC, ingyenes A királyok végső érve AWZ, Download e-könyvet A királyok végső érve iPad , ingyenes A királyok végső érve DJVU, Download A királyok végső érve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A királyok végső érve DVD, olvas A királyok végső érve TXT, Book A királyok végső érve letöltések DJVU, A királyok végső érve letöltések könyvet ingyenes, A királyok végső érve letöltések könyvet pdf ingyenes, A királyok végső érve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A királyok végső érve pdf ingyenes, A királyok végső érve letöltések könyvet epub ingyenes, A királyok végső érve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply