A Királynő mélyén


Titokzatos kézirat kerül elő egy fővárosi könyvtár mélyéről, nyolcvanévi titkosítás után. A szerzője egy legendás író, aki a maga korában nem adhatta ki az erotikus történelmi kalandregény alcímet viselő művét, mert botránykő lett volna belőle. Két mindenre elszánt, kéjvágyó kalandor mérkőzik meg benne egymással, életre-halálra, hogy eldöntsék, melyikük az igazi. Ugyanis mindketten ugyanannak a több ezer éves irodalmi hősnek mondják magukat, aki sorra-rendre feltámad halottaiból. Először egy budai orgián hozza őket össze a sors, majd kétezer évet repülnek vissza a múltba, egy azóta letűnt kultúra központjába, a nabateusok lakta Petra városába. Egyszerre vonzó és ijesztő, szép és rút, kellemes és hátborzongató világba csöppennek, amelyben semmi sem az, aminek látszik, csak a fáklyalángok vöröse valódi Önmagából kifordult világ ez, amelynek kiismerésére a két kalandornak egyetlen éjszaka adatott; ha nem eléggé ügyesek és okosak, halál fiai lesznek mindketten. Casanova-i teljesítményen, szerelmen, hatalmi ármányon, fekete kockaistennőn, gonosz máguson és egy különös alvilágon át vezet az út a menekülés felé. De ebben a történetben a menekülés sem egyértelműen pozitív fogalom
A királynő mélyén nem csupán szórakoztató és izgalmas olvasmány, hanem igazi irodalmi csemege, keleties, gyönyörű nyelvezetű mese, hagyományos eszközökkel elmondott nagyon modern regény.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Királynő mélyén ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Királynő mélyén ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  190
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9786155180118
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2221521 / 1077499  TAGS:
  Online A Királynő mélyén ebook, könyvet A Királynő mélyén FB2, Download A Királynő mélyén PDF , Download A Királynő mélyén MOBI, Online A Királynő mélyén könyvet, ingyenes letöltések A Királynő mélyén IPhone, Online könyvet A Királynő mélyén PDF, ingyenes A Királynő mélyén DJVU, ingyenes letöltések A Királynő mélyén TXT, letöltések A Királynő mélyén RTF, Online A Királynő mélyén FB2 , e-könyvet A Királynő mélyén letöltések TXT, ingyenes A Királynő mélyén letöltések könyvet, e-könyvet A Királynő mélyén download MOBI, letöltések A Királynő mélyén IPad, olvas A Királynő mélyén MOBI, olvas A Királynő mélyén DOC, ingyenes A Királynő mélyén AWZ, Download e-könyvet A Királynő mélyén iPad , ingyenes A Királynő mélyén DJVU, Download A Királynő mélyén e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Királynő mélyén DVD, olvas A Királynő mélyén TXT, Book A Királynő mélyén letöltések DJVU, A Királynő mélyén letöltések könyvet ingyenes, A Királynő mélyén letöltések könyvet pdf ingyenes, A Királynő mélyén pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Királynő mélyén pdf ingyenes, A Királynő mélyén letöltések könyvet epub ingyenes, A Királynő mélyén ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply