A királynő foglya

Barbara Kyle - A királynő foglya

Anglia, 1554.
A Wyatt-felkelés bukása után a bosszúálló Mária királynő minden összeesküvőt elfogatott és kivégeztetett. Saját húgát, a huszonegy éves Erzsébet hercegnőt is börtönbe záratta. Erzsébet ártatlannak vallja magát, ám bátor kiállása csak még inkább felszítja Mária haragját.
Erzsébet szeretné visszanyerni szabadságát – és megszerezni a koronát. A hercegnő Honor és Richard Thornleigh-ban és fiukban, Adamban hű szövetségesekre talál. Honor, akit borzalommal tölt el Véreskezű Mária királynő parancsa, hogy máglyára kell küldeni minden eretneket, meglátogatja Erzsébetet a Towerban, és hamarosan barátság szövődik közöttük. Amikor pedig Adam meghiúsít egy Erzsébet elleni merényletet, a hercegnő hálája ellenállhatatlan vonzalommá erősödik, amit Adam is viszonoz…
Ám miközben Honor az életét is feláldozná jövendő királynőjéért, és egy újabb felkelésben vesz részt a gyűlölködő Mária ellen, lehetetlen válaszút elé kerül…A Könyv Magyarul!


Letöltések A királynő foglya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A királynő foglya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  486
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789634061267
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2650848 / 1152340
  Translator:


  TAGS:
  Online A királynő foglya ebook, könyvet A királynő foglya FB2, Download A királynő foglya PDF , Download A királynő foglya MOBI, Online A királynő foglya könyvet, ingyenes letöltések A királynő foglya IPhone, Online könyvet A királynő foglya PDF, ingyenes A királynő foglya DJVU, ingyenes letöltések A királynő foglya TXT, letöltések A királynő foglya RTF, Online A királynő foglya FB2 , e-könyvet A királynő foglya letöltések TXT, ingyenes A királynő foglya letöltések könyvet, e-könyvet A királynő foglya download MOBI, letöltések A királynő foglya IPad, olvas A királynő foglya MOBI, olvas A királynő foglya DOC, ingyenes A királynő foglya AWZ, Download e-könyvet A királynő foglya iPad , ingyenes A királynő foglya DJVU, Download A királynő foglya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A királynő foglya DVD, olvas A királynő foglya TXT, Book A királynő foglya letöltések DJVU, A királynő foglya letöltések könyvet ingyenes, A királynő foglya letöltések könyvet pdf ingyenes, A királynő foglya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A királynő foglya pdf ingyenes, A királynő foglya letöltések könyvet epub ingyenes, A királynő foglya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply