A király lánya

Barbara Kyle - A király lánya

Mária királynő apja, VIII. Henrik halálát követően hosszú és keserves várakozás után elfoglalja az angol trónt, és férjhez megy a mélyen vallásos, spanyol Fülöp herceghez. Ez az erős házassági szövetség majd szörnyű valósággá változtatja Máriának azt a fanatikus álmát, hogy megszabadítsa Angliát a protestantizmustól. így veszi kezdetét Véres Mária uralma…
Isabel Thornleigh – miközben saját esküvőjére készül – segít előkészíteni a terepet Mária királynő hatalmának megdöntéséhez és Erzsébet trónra emeléséhez. Ám az Isabel által feltárt titkok egyike sem ér fel a saját családjában rejtve maradt tényekkel. Mivel imádott apját Mária királynő börtönbe záratta, Isabel egyedül Carlos Valverde, egy spanyol szerencselovag segítségére számíthat. Anglia jövője forog kockán, ezért Isabel mindent megkísérel, hogy megváltoztassa a történelem menetét…
Ez a nagyszabású és cselekménygazdag regény egy pillanat alatt elsodor bennünket a reneszánsz kori Anglia forgatagába.A Könyv Magyarul!


Letöltések A király lánya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A király lánya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  558
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789636896348
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2238037 / 1092492
  Translator:


  TAGS:
  Online A király lánya ebook, könyvet A király lánya FB2, Download A király lánya PDF , Download A király lánya MOBI, Online A király lánya könyvet, ingyenes letöltések A király lánya IPhone, Online könyvet A király lánya PDF, ingyenes A király lánya DJVU, ingyenes letöltések A király lánya TXT, letöltések A király lánya RTF, Online A király lánya FB2 , e-könyvet A király lánya letöltések TXT, ingyenes A király lánya letöltések könyvet, e-könyvet A király lánya download MOBI, letöltések A király lánya IPad, olvas A király lánya MOBI, olvas A király lánya DOC, ingyenes A király lánya AWZ, Download e-könyvet A király lánya iPad , ingyenes A király lánya DJVU, Download A király lánya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A király lánya DVD, olvas A király lánya TXT, Book A király lánya letöltések DJVU, A király lánya letöltések könyvet ingyenes, A király lánya letöltések könyvet pdf ingyenes, A király lánya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A király lánya pdf ingyenes, A király lánya letöltések könyvet epub ingyenes, A király lánya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply