A király ketrece


A Vörös királynő-sorozat harmadik része

Mare Barrow fogságba esett, a villáma nélkül tehetetlen, és az elkövetett végzetes hibái gyötrik. Olyan fiútól függ az élete, akit egykor szeretett, és aki csupa hazugság és árulás. Maven Calore már királyként tovább szövi halott anyja hálóját, hogy megőrizze hatalmát az országa – és a foglya – fölött.
Amíg Mare a palotában raboskodik, az újvérűek és Vörösök csapata továbbra is szervezkedik, készül a háborúra. Nem maradhatnak többé az árnyékban. Calt, a száműzött herceget pedig semmi sem tántoríthatja el attól, hogy visszahozza Mare-t.
A Vörös királynő-sorozat harmadik részében a szövetségeket minden oldalon szakítópróbának vetik alá. Amikor a képességek és az ellenfelek összecsapnak, talán senki sem marad, aki eloltaná a tüzet – és Norta birodalmát az a veszély fenyegeti, hogy porig ég.

VICTORIA AVEYARD East Longmeadow-ban, Massachusetts államban született és nőtt fel, egy olyan városban, ahol a legrosszabb az infrastruktúra az egész Egyesült Államokban. Los Angelesbe költözött, hogy forgatókönyvírásból szerezzen diplomát a Dél-Kaliforniai Egyetemen. Jelenleg ingázik a keleti és a nyugati part között, és kihasználja, hogy íróként és forgatókönyvíróként büntetlenül olvashat és megnézhet egy csomó filmet.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A király ketrece ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A király ketrece ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  556
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  578 gr
  ISBN:
  9789634065425
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2705959 / 1168843
  Translator:


  TAGS:
  Online A király ketrece ebook, könyvet A király ketrece FB2, Download A király ketrece PDF , Download A király ketrece MOBI, Online A király ketrece könyvet, ingyenes letöltések A király ketrece IPhone, Online könyvet A király ketrece PDF, ingyenes A király ketrece DJVU, ingyenes letöltések A király ketrece TXT, letöltések A király ketrece RTF, Online A király ketrece FB2 , e-könyvet A király ketrece letöltések TXT, ingyenes A király ketrece letöltések könyvet, e-könyvet A király ketrece download MOBI, letöltések A király ketrece IPad, olvas A király ketrece MOBI, olvas A király ketrece DOC, ingyenes A király ketrece AWZ, Download e-könyvet A király ketrece iPad , ingyenes A király ketrece DJVU, Download A király ketrece e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A király ketrece DVD, olvas A király ketrece TXT, Book A király ketrece letöltések DJVU, A király ketrece letöltések könyvet ingyenes, A király ketrece letöltések könyvet pdf ingyenes, A király ketrece pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A király ketrece pdf ingyenes, A király ketrece letöltések könyvet epub ingyenes, A király ketrece ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply