A király felemelkedése

R. A. Salvatore - A király felemelkedése

A Csarnok Vándorai újra egyesülnek testben és lélekben, de eltérő gondolatok vezérlik őket. A világ ismét megváltozik Drizzt DoUrden körül, régi tartozásokat kell leróni, régi tévedéseket helyrehozni. A törpék és az orkok ismét bizalmatlanul, gyűlölködve néznek egymásra.
Tosun Armgo és Tiago Baenre még tovább rontják a helyzetet drow-hoz méltón: kivont pengével, az árnyékok takarásából.
Sokvesszős Obould király testesíti meg a békét Északon, és ezért vesznie kell. Miután új ork király kerül a trónra, és maga Gruumsh szólít hadba, a vad hordák összegyűlnek.
A több évtizedes békét követően ismét háborúk dúlnak Északon. TörPe fegyverek kaszabolják az ősi ellenséget, és miután vért ízlelnek, többé meg nem pihennek, addig nem, amíg vér nem patakzik a Világ Hátán.
A nagy zűrzavarban a Vándorok harcra kényszerülnek, és Drizztnek meg kell védenie magát és választott otthonát, valamint újra meglelt barátait, méghozzá önnön álnok népével szemben.
A Csarnok Vándorai visszatérnek, de a világ ismét darabjaira hullik, vagy tán csupán az erőszak és a gyűlölet végzetes körforgása ragadja el őket. A körforgás, amely arra kényszeríti a fantasy műfaj egyik legkedveltebb szereplőjét, hogy az életéért, a szerelméért és önnön lelkéért küzdjön.A Könyv Magyarul!


Letöltések A király felemelkedése ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A király felemelkedése ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  525
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  330 gr
  ISBN:
  9789633950838
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691997 / 1161957
  Series:


  TAGS:
  Online A király felemelkedése ebook, könyvet A király felemelkedése FB2, Download A király felemelkedése PDF , Download A király felemelkedése MOBI, Online A király felemelkedése könyvet, ingyenes letöltések A király felemelkedése IPhone, Online könyvet A király felemelkedése PDF, ingyenes A király felemelkedése DJVU, ingyenes letöltések A király felemelkedése TXT, letöltések A király felemelkedése RTF, Online A király felemelkedése FB2 , e-könyvet A király felemelkedése letöltések TXT, ingyenes A király felemelkedése letöltések könyvet, e-könyvet A király felemelkedése download MOBI, letöltések A király felemelkedése IPad, olvas A király felemelkedése MOBI, olvas A király felemelkedése DOC, ingyenes A király felemelkedése AWZ, Download e-könyvet A király felemelkedése iPad , ingyenes A király felemelkedése DJVU, Download A király felemelkedése e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A király felemelkedése DVD, olvas A király felemelkedése TXT, Book A király felemelkedése letöltések DJVU, A király felemelkedése letöltések könyvet ingyenes, A király felemelkedése letöltések könyvet pdf ingyenes, A király felemelkedése pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A király felemelkedése pdf ingyenes, A király felemelkedése letöltések könyvet epub ingyenes, A király felemelkedése ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply