A kínai tea

Liu Tong - A kínai tea

A tea a földi tisztaság szimbóluma. Van valami a természetében, ami az élet csendes szemlélésének világába vezet bennünket. A kínaiak felfedezték és megalkották a teát, a tea pedig lassan megváltoztatta a kínaiak életét.

Minden kínai, nemtől és kortól függetlenül, különleges vonzalmat érez iránta, hiszen a lehető legtisztábban jelképezi a kínai kultúra meghatározó alapérzését a természet és az ember egységét. Minden tájegységnek megvan a maga sajátos szemléletmódja a teával kapcsolatban, és a kínai élet minden apró mozzanatát valamiképpen körüllengi a tea gyengéd, nem tolakodó illata. Az emberek teát isznak, hogy étkezés után segítsék az emésztést, és teát isznak, hogy frissek maradjanak. A tea spirituális élvezetek forrása is, élvezésének lényege színének, illatának és zamatának méltánylásában rejlik.

A tea eredete a történelem és a legendák ködébe vész, ám kultusza Kínában négy-öt évezredes múltra tekint vissza. Európa csak a 16. század végén szerzett tudomást róla, de a 17. század folyamán a csodálatos tealevelek már meghódították az egész világot. A 21. században pedig a tea többé már nem is egyszerűen csak ital: alapanyaga megtalálható gyógykészítményekben, samponokban, fogkrémekben és más hétköznapi fogyasztási cikkekben. És a tea története még messze nem ért véget
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kínai tea ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kínai tea ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  17 x 23 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  144
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  ISBN:
  9789630957656
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A kínai tea ebook, könyvet A kínai tea FB2, Download A kínai tea PDF , Download A kínai tea MOBI, Online A kínai tea könyvet, ingyenes letöltések A kínai tea IPhone, Online könyvet A kínai tea PDF, ingyenes A kínai tea DJVU, ingyenes letöltések A kínai tea TXT, letöltések A kínai tea RTF, Online A kínai tea FB2 , e-könyvet A kínai tea letöltések TXT, ingyenes A kínai tea letöltések könyvet, e-könyvet A kínai tea download MOBI, letöltések A kínai tea IPad, olvas A kínai tea MOBI, olvas A kínai tea DOC, ingyenes A kínai tea AWZ, Download e-könyvet A kínai tea iPad , ingyenes A kínai tea DJVU, Download A kínai tea e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kínai tea DVD, olvas A kínai tea TXT, Book A kínai tea letöltések DJVU, A kínai tea letöltések könyvet ingyenes, A kínai tea letöltések könyvet pdf ingyenes, A kínai tea pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kínai tea pdf ingyenes, A kínai tea letöltések könyvet epub ingyenes, A kínai tea ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply