A kiegyensúlyozott gyermek

Sally Goddard Blythe - A kiegyensúlyozott gyermek

Sally Goddard Blythe Kiegyensúlyozott gyermek című új könyvében praktikus tanácsokkal látja el a szülőket, pedagógusokat és egészségügyi szakembereket a tanulási és viselkedési problémákkal küzdő gyermekek nevelésével kapcsolatban. Többek közt az alábbi kérdésekre kaphatunk választ: Miért fontos a mozgás? Miként segíti a zene az agy fejlődését? Mi a táplálkozás szerepe az agy fejlődésében és a gyermek növekedésében? A új könyvének előszavában a következőket írja: Gyermekeink jóval kevesebbet mozognak, mint a korábbi generációk gyermekei. A hagyományos szabadtéri játékok (a szaladgálás, az ugrálás, a fára mászás, a hintázás) mindinkább háttérbe szorulnak a tévé, a számítógép és az elektronikus játékok mögött. A mai gyerekek egyszerűen nem tudnak tanulni, mivel nincs alkalmuk testük és érzékeik edzésére. E könyv szenvedélyes kiáltvány a gyermek egész lényére koncentráló oktatásért; az agyat, az érzékelést, a mozgást és a játékot is magában foglaló tanulásért. A praktikus, gondolatébresztő kötet szülőkhöz, tanárokhoz, nevelőkhöz szól: megtudhatjuk, mit tehetünk annak érdekében, hogy gyermekeink, tanítványaink testileg és szellemileg is a legtöbbet hozzák ki magukból.



A Könyv Magyarul!


Letöltések A kiegyensúlyozott gyermek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A kiegyensúlyozott gyermek ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  332
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  340 gr
  ISBN:
  9789632262581
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2208001 / 1063992
  Translator:


  TAGS:
  Online A kiegyensúlyozott gyermek ebook, könyvet A kiegyensúlyozott gyermek FB2, Download A kiegyensúlyozott gyermek PDF , Download A kiegyensúlyozott gyermek MOBI, Online A kiegyensúlyozott gyermek könyvet, ingyenes letöltések A kiegyensúlyozott gyermek IPhone, Online könyvet A kiegyensúlyozott gyermek PDF, ingyenes A kiegyensúlyozott gyermek DJVU, ingyenes letöltések A kiegyensúlyozott gyermek TXT, letöltések A kiegyensúlyozott gyermek RTF, Online A kiegyensúlyozott gyermek FB2 , e-könyvet A kiegyensúlyozott gyermek letöltések TXT, ingyenes A kiegyensúlyozott gyermek letöltések könyvet, e-könyvet A kiegyensúlyozott gyermek download MOBI, letöltések A kiegyensúlyozott gyermek IPad, olvas A kiegyensúlyozott gyermek MOBI, olvas A kiegyensúlyozott gyermek DOC, ingyenes A kiegyensúlyozott gyermek AWZ, Download e-könyvet A kiegyensúlyozott gyermek iPad , ingyenes A kiegyensúlyozott gyermek DJVU, Download A kiegyensúlyozott gyermek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kiegyensúlyozott gyermek DVD, olvas A kiegyensúlyozott gyermek TXT, Book A kiegyensúlyozott gyermek letöltések DJVU, A kiegyensúlyozott gyermek letöltések könyvet ingyenes, A kiegyensúlyozott gyermek letöltések könyvet pdf ingyenes, A kiegyensúlyozott gyermek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kiegyensúlyozott gyermek pdf ingyenes, A kiegyensúlyozott gyermek letöltések könyvet epub ingyenes, A kiegyensúlyozott gyermek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply