A kiberneroszok tündöklése és bukása

Gyertyán Ervin - A kiberneroszok tündöklése és bukása

Szenzáció! Szenzáció! Nincsen többé boldogtalan ember! Megoldódott az emberiség legnagyobb problémája! – kiáltozzák a párizsi rikkancsok. Egy világhírű tudós ugyanis a kibernetika legújabb eredményeinek felhasználásával megalkotta a kiberneroszt, a szerelmi szolgálatokra programozható, illúziókeltően ember formájú robotot. Megindul a sorozatgyártás. A kibek egyre népszerűbbek. A kibernerotikus ember lesz az új embereszmény. Le a szerelmesekkel! Mit csináljon az, aki nem akar kibizni? A különös történet különös fordulatokon át ad választ "az emberiség legnagyobb problémájára".A Könyv Magyarul!


Letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12 x 20 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  342
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632117360
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1987
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A kiberneroszok tündöklése és bukása ebook, könyvet A kiberneroszok tündöklése és bukása FB2, Download A kiberneroszok tündöklése és bukása PDF , Download A kiberneroszok tündöklése és bukása MOBI, Online A kiberneroszok tündöklése és bukása könyvet, ingyenes letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása IPhone, Online könyvet A kiberneroszok tündöklése és bukása PDF, ingyenes A kiberneroszok tündöklése és bukása DJVU, ingyenes letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása TXT, letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása RTF, Online A kiberneroszok tündöklése és bukása FB2 , e-könyvet A kiberneroszok tündöklése és bukása letöltések TXT, ingyenes A kiberneroszok tündöklése és bukása letöltések könyvet, e-könyvet A kiberneroszok tündöklése és bukása download MOBI, letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása IPad, olvas A kiberneroszok tündöklése és bukása MOBI, olvas A kiberneroszok tündöklése és bukása DOC, ingyenes A kiberneroszok tündöklése és bukása AWZ, Download e-könyvet A kiberneroszok tündöklése és bukása iPad , ingyenes A kiberneroszok tündöklése és bukása DJVU, Download A kiberneroszok tündöklése és bukása e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kiberneroszok tündöklése és bukása DVD, olvas A kiberneroszok tündöklése és bukása TXT, Book A kiberneroszok tündöklése és bukása letöltések DJVU, A kiberneroszok tündöklése és bukása letöltések könyvet ingyenes, A kiberneroszok tündöklése és bukása letöltések könyvet pdf ingyenes, A kiberneroszok tündöklése és bukása pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kiberneroszok tündöklése és bukása pdf ingyenes, A kiberneroszok tündöklése és bukása letöltések könyvet epub ingyenes, A kiberneroszok tündöklése és bukása ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply