A kézikötés története


A kézikötés története című könyv ismerteti a témával kapcsolatos legfontosabb ókori és középkori leleteket, bemutatja a népművészeti vonatkozásokat és áttekintést ad arról az időszakról, amikor a kötés szakma volt, céhekbe tömörült férfiak tevékenysége. A hivatásos, kortárs művészek művei mellett megtaláljuk néhány amatőr ötletes és groteszk munkáját is, miközben a szerző különleges történetekkel, mulatságos anekdotákkal fűszerezi az egyébként tankönyvként is használható könyvet. A gyönyörű album több mint száz színes képet és rajzot tartalmaz. Azok, akik nemcsak az elméletre kíváncsiak, de ma is szeretnek kézzel kötni, huszonöt különleges modell leírását is megtalálják a Modellmellékletben.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kézikötés története ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kézikötés története ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  800 gr
  ISBN:
  9789637052026
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2108691 / 1017057  TAGS:
  Online A kézikötés története ebook, könyvet A kézikötés története FB2, Download A kézikötés története PDF , Download A kézikötés története MOBI, Online A kézikötés története könyvet, ingyenes letöltések A kézikötés története IPhone, Online könyvet A kézikötés története PDF, ingyenes A kézikötés története DJVU, ingyenes letöltések A kézikötés története TXT, letöltések A kézikötés története RTF, Online A kézikötés története FB2 , e-könyvet A kézikötés története letöltések TXT, ingyenes A kézikötés története letöltések könyvet, e-könyvet A kézikötés története download MOBI, letöltések A kézikötés története IPad, olvas A kézikötés története MOBI, olvas A kézikötés története DOC, ingyenes A kézikötés története AWZ, Download e-könyvet A kézikötés története iPad , ingyenes A kézikötés története DJVU, Download A kézikötés története e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kézikötés története DVD, olvas A kézikötés története TXT, Book A kézikötés története letöltések DJVU, A kézikötés története letöltések könyvet ingyenes, A kézikötés története letöltések könyvet pdf ingyenes, A kézikötés története pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kézikötés története pdf ingyenes, A kézikötés története letöltések könyvet epub ingyenes, A kézikötés története ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply