A kézelemzés művészete


Az emberi kéz az élet térképe. Az egyén lehetőségeit tárja fel, a már megtörtént vagy az élete során majd megtörténendő eseményeket sugallja, és pontos képet ad az illető pszichológiai és fizikai felépítéséről. Ilyen információ birtokába azonban csak a kéz alapos és átfogó tanulmányozása után juthatunk.
A kéz elemzése tudomány, de nemcsak tudomány, hanem művészet is: olyan rendszerezett tudástömeg, amelynek alapvető szabályai vannak, melyeket világosan kell átlátni. E tudomány valódi értéke abban rejlik, hogy ezeket a szabályokat megfelelően alkalmazzuk, vagyis abban, hogy a tenyérjós mennyire képes egyensúlyba hozni a szinte ellentétesnek tűnő jeleket, mielőtt az illető jelleméről és sorsáról elemzést alkotna.
A könnyebb áttekinthetőség kedvéért ezt a könyvet két részre osztottuk: az első részben a kéz chirognómiai jellemzőit vizsgáljuk, míg a második rész a chiromantia világába nyújt bepillantást. Van egy bizonyos módszer, amelyet jó, ha követünk a kézelemzés során, és más tudásrendszerekhez hasonlóan a chirognómiának is megvannak a maga sajátos kifejezései, amelyeket meg kell tanulni.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kézelemzés művészete ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kézelemzés művészete ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  260
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789639343559
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2002
  Árukód:
  2083004 / 1074628
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A kézelemzés művészete ebook, könyvet A kézelemzés művészete FB2, Download A kézelemzés művészete PDF , Download A kézelemzés művészete MOBI, Online A kézelemzés művészete könyvet, ingyenes letöltések A kézelemzés művészete IPhone, Online könyvet A kézelemzés művészete PDF, ingyenes A kézelemzés művészete DJVU, ingyenes letöltések A kézelemzés művészete TXT, letöltések A kézelemzés művészete RTF, Online A kézelemzés művészete FB2 , e-könyvet A kézelemzés művészete letöltések TXT, ingyenes A kézelemzés művészete letöltések könyvet, e-könyvet A kézelemzés művészete download MOBI, letöltések A kézelemzés művészete IPad, olvas A kézelemzés művészete MOBI, olvas A kézelemzés művészete DOC, ingyenes A kézelemzés művészete AWZ, Download e-könyvet A kézelemzés művészete iPad , ingyenes A kézelemzés művészete DJVU, Download A kézelemzés művészete e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kézelemzés művészete DVD, olvas A kézelemzés művészete TXT, Book A kézelemzés művészete letöltések DJVU, A kézelemzés művészete letöltések könyvet ingyenes, A kézelemzés művészete letöltések könyvet pdf ingyenes, A kézelemzés művészete pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kézelemzés művészete pdf ingyenes, A kézelemzés művészete letöltések könyvet epub ingyenes, A kézelemzés művészete ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply