A kétarcú gyilkos


Lisszabonban, a Szent Jakab Szívkórházban a szakmailag kitűnő orvosok közötti versengésben az emberi tényezők eltörpülnek, gátlástalan kísérletezések, orvosi manipulációk sorozata kezdődik.Az egyik orvosnő váratlanul hatalmas dél-amerikai vagyon örököse lesz. A remélt boldogság helyett pokollá válik az élete újdonsült férje mellett. Elképesztő mesterkedés áldozataként már-már megbetegszik… Egy férfi bérelt kis lakásából rendszeresen távcsővel kémleli a szemközti kórház folyosóját éjszaka. Miféle vágy űzi a kórház zuhanyozójába? Portóban a rendkívül tehetséges fiatal festőművész kiemelkedő sikereket ér el, de a háttérben sötét szándékú pártfogó mozgatja, ameddig az érdekek úgy kívánják.A nyomozás egyedüli támpontja: a helyszínen talált vörös hajszálak…A Könyv Magyarul!


Letöltések A kétarcú gyilkos ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kétarcú gyilkos ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  270
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  200 gr
  ISBN:
  9789638296856
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2007
  Commodity code:
  2154835 / 1033960  TAGS:
  Online A kétarcú gyilkos ebook, könyvet A kétarcú gyilkos FB2, Download A kétarcú gyilkos PDF , Download A kétarcú gyilkos MOBI, Online A kétarcú gyilkos könyvet, ingyenes letöltések A kétarcú gyilkos IPhone, Online könyvet A kétarcú gyilkos PDF, ingyenes A kétarcú gyilkos DJVU, ingyenes letöltések A kétarcú gyilkos TXT, letöltések A kétarcú gyilkos RTF, Online A kétarcú gyilkos FB2 , e-könyvet A kétarcú gyilkos letöltések TXT, ingyenes A kétarcú gyilkos letöltések könyvet, e-könyvet A kétarcú gyilkos download MOBI, letöltések A kétarcú gyilkos IPad, olvas A kétarcú gyilkos MOBI, olvas A kétarcú gyilkos DOC, ingyenes A kétarcú gyilkos AWZ, Download e-könyvet A kétarcú gyilkos iPad , ingyenes A kétarcú gyilkos DJVU, Download A kétarcú gyilkos e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kétarcú gyilkos DVD, olvas A kétarcú gyilkos TXT, Book A kétarcú gyilkos letöltések DJVU, A kétarcú gyilkos letöltések könyvet ingyenes, A kétarcú gyilkos letöltések könyvet pdf ingyenes, A kétarcú gyilkos pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kétarcú gyilkos pdf ingyenes, A kétarcú gyilkos letöltések könyvet epub ingyenes, A kétarcú gyilkos ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply