A kémnő, aki sokakat szeretett

Clare Mullay - A kémnő, aki sokakat szeretett

1952 júniusában halott nőt találtak egy dél-kensingtoni szállodában. Meggyilkolták. Túlélte a háborút, aztán meghalt egy szerelemféltő tébolyult kezétől. A nő Christine Granville, háborús hősnő volt.
Egy könnyű életet kedvelő lengyel arisztokrata és gazdag, zsidó származású felesége gyermekeként a háború kitörésekor mindenáron segíteni akarta országát és a szövetségesek harcát. A titkosszolgálathoz kerülve Nagy-Britannia egyik legbátrabb, számos kitüntetéssel rendelkező titkos ügynöke lett. A bátor és vonzó asszony – szeretők sorát hagyva maga mögött – számtalanszor átsíelt a Kárpátokon a megszállt Lengyelországba, hogy Magyarországra menekítsen lengyel katonákat, hozza és vigye a dokumentumokat és információkat. Aztán Egyiptomban és a Közel-Keleten teljesített szolgálatot, majd a megszállt Franciaországban dobták le ejtőernyővel, ahol a rádiósok élettartama a hat hetet is alig érte el. A kesztyűjében átcsempészett felderítési adatok jelentős mértékben segítették a szövetségesek háborús erőfeszítéseit. Sikerei elismeréseként György-érdemrenddel, a Brit Birodalmi Érdemrend (OBE) polgári fokozatával és a francia Croix de Guerre-rel, Háborús Kereszttel tüntették ki.
A kémnő, aki sokakat szeretett című művében Clare Mulley feleleveníti a félelmet nem ismerő, gyakran eléggé öntörvényű, szilaj, de a környezetében szinte mindenkit megbabonázó nő rendkívüli történetét.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  439
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9789636897451
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466085 / 1095285
  Translator:


  TAGS:
  Online A kémnő, aki sokakat szeretett ebook, könyvet A kémnő, aki sokakat szeretett FB2, Download A kémnő, aki sokakat szeretett PDF , Download A kémnő, aki sokakat szeretett MOBI, Online A kémnő, aki sokakat szeretett könyvet, ingyenes letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett IPhone, Online könyvet A kémnő, aki sokakat szeretett PDF, ingyenes A kémnő, aki sokakat szeretett DJVU, ingyenes letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett TXT, letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett RTF, Online A kémnő, aki sokakat szeretett FB2 , e-könyvet A kémnő, aki sokakat szeretett letöltések TXT, ingyenes A kémnő, aki sokakat szeretett letöltések könyvet, e-könyvet A kémnő, aki sokakat szeretett download MOBI, letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett IPad, olvas A kémnő, aki sokakat szeretett MOBI, olvas A kémnő, aki sokakat szeretett DOC, ingyenes A kémnő, aki sokakat szeretett AWZ, Download e-könyvet A kémnő, aki sokakat szeretett iPad , ingyenes A kémnő, aki sokakat szeretett DJVU, Download A kémnő, aki sokakat szeretett e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kémnő, aki sokakat szeretett DVD, olvas A kémnő, aki sokakat szeretett TXT, Book A kémnő, aki sokakat szeretett letöltések DJVU, A kémnő, aki sokakat szeretett letöltések könyvet ingyenes, A kémnő, aki sokakat szeretett letöltések könyvet pdf ingyenes, A kémnő, aki sokakat szeretett pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kémnő, aki sokakat szeretett pdf ingyenes, A kémnő, aki sokakat szeretett letöltések könyvet epub ingyenes, A kémnő, aki sokakat szeretett ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply