A kémek öröksége

John La Carré - A kémek öröksége

John le Carré, a kémregények nagymestere újabb lebilincselően izgalmas regényt írt, melyben több mint huszonöt év után tér vissza George Smiley, az angol titkosszolgálat legendás alakja.

Peter Guillam, az angol titkosszolgálat egykori embere, George Smiley hű tanítványa a családi birtokon tengeti öreg napjait Bretagne déli partjainál. Ám egy napon levelet kap, melyben a Szolgálat Londonba rendeli. Hamar világossá válik számára, hogy annyi hosszú év után a hidegháborús múltja még mindig kísérti őt. A dicsőséges londoni hírszerzők – Alec Leamas, Jim Prideaux, George Smiley és maga Peter Guillam – egykori titkos műveleteiről most egy olyan generáció készül ítéletet mondani, amely nem élte át a hidegháborút, és nem tűri a mentegetőzést.

A kémek örökségében múlt és jelen feszül egymásnak. Semmi sem fekete vagy fehér, de minden ugyanolyan bravúros és izgalmas, mint a két korábbi regény – A kém, aki bejött a hidegről és a Suszter, szabó, baka, kém -, amelyekre visszatekint. A feszültséggel, humorral és morális kétséggel teli műben le Carré és narrátora, Peter Guillam az angol titkos világ legendás hőseinek állít örök emléket.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kémek öröksége ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kémek öröksége ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  274 gr
  ISBN:
  9789634193388
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2704643 / 1168462
  Translator:


  TAGS:
  Online A kémek öröksége ebook, könyvet A kémek öröksége FB2, Download A kémek öröksége PDF , Download A kémek öröksége MOBI, Online A kémek öröksége könyvet, ingyenes letöltések A kémek öröksége IPhone, Online könyvet A kémek öröksége PDF, ingyenes A kémek öröksége DJVU, ingyenes letöltések A kémek öröksége TXT, letöltések A kémek öröksége RTF, Online A kémek öröksége FB2 , e-könyvet A kémek öröksége letöltések TXT, ingyenes A kémek öröksége letöltések könyvet, e-könyvet A kémek öröksége download MOBI, letöltések A kémek öröksége IPad, olvas A kémek öröksége MOBI, olvas A kémek öröksége DOC, ingyenes A kémek öröksége AWZ, Download e-könyvet A kémek öröksége iPad , ingyenes A kémek öröksége DJVU, Download A kémek öröksége e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kémek öröksége DVD, olvas A kémek öröksége TXT, Book A kémek öröksége letöltések DJVU, A kémek öröksége letöltések könyvet ingyenes, A kémek öröksége letöltések könyvet pdf ingyenes, A kémek öröksége pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kémek öröksége pdf ingyenes, A kémek öröksége letöltések könyvet epub ingyenes, A kémek öröksége ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply