A kegyelem ára


A mágia örök törvénye, hogy az árát vérben kell leróni: annál forróbban és drágábban, minél hatalmasabb. Még az istenek sem mentesek ez alól, hisz ők is így születtek, vérben és varázslatban. A mágia előtt nincs lehetetlen amíg arányosan megfizetnek érte. Mekkora áldozatot ér meg egy zsarnok bukása? Egy száműzött bosszúja? Egy ország megszabadítása? És mennyi vért kell kiontani hozzá, hogy valaki dacolni tudjon az istenekkel? Ennek a történetnek három hőse van; felváltva törnek egymás romlására. Mindháromnak felelnie kell ezekre a kérdésekre; és mindhárman más választ adnak. Bölcsen teszik-e vagy sem, de nem mindenki hajlandó megfizetni közülük a kegyelem árát. – Orson Scott Card 1983-ban élénk felbolydulást keltett ezzel a regényével: ez volt az első kirándulása a fantasy területére, és rögtön halomra döntötte vele a hagyományokat. Az igazság kegyetlen – de kegyelemmel enyhíteni még kegyetlenebb.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kegyelem ára ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kegyelem ára ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  364
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9786155161490
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2012
  Commodity code:
  2230574 / 1085135
  Series:


  TAGS:
  Online A kegyelem ára ebook, könyvet A kegyelem ára FB2, Download A kegyelem ára PDF , Download A kegyelem ára MOBI, Online A kegyelem ára könyvet, ingyenes letöltések A kegyelem ára IPhone, Online könyvet A kegyelem ára PDF, ingyenes A kegyelem ára DJVU, ingyenes letöltések A kegyelem ára TXT, letöltések A kegyelem ára RTF, Online A kegyelem ára FB2 , e-könyvet A kegyelem ára letöltések TXT, ingyenes A kegyelem ára letöltések könyvet, e-könyvet A kegyelem ára download MOBI, letöltések A kegyelem ára IPad, olvas A kegyelem ára MOBI, olvas A kegyelem ára DOC, ingyenes A kegyelem ára AWZ, Download e-könyvet A kegyelem ára iPad , ingyenes A kegyelem ára DJVU, Download A kegyelem ára e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kegyelem ára DVD, olvas A kegyelem ára TXT, Book A kegyelem ára letöltések DJVU, A kegyelem ára letöltések könyvet ingyenes, A kegyelem ára letöltések könyvet pdf ingyenes, A kegyelem ára pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kegyelem ára pdf ingyenes, A kegyelem ára letöltések könyvet epub ingyenes, A kegyelem ára ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply