A kedvenc

Catherine Rihoit - A kedvenc

A regény narrátora és hősnője, Stella Delange alig húszévesen regényt írt autóbalesetben elpusztult nővéréről. A könyv pillanatok alatt óriási közönségsikert aratott, s ez egycsapásra megváltoztatta a külvárosi kispolgári családból származó írónő életét: váratlanul megnyílnak előtte a luxuséttermek, az elegáns butikok, feltárulnak a jobb körökhöz vezető kapuk. Itt kezdődik a történet, amelyben Stella magával ragadó öniróniával mesél régi és új férfikapcsolatairól, ellentmondásos szerelméről a könyvéből készülő film producerével, s közben félelmetes éleslátással fogalmazza meg a két világ, a kétféle életmód közti helykeresése során szerzett tapasztalatait, élményeit.
Catherine Rihoit regényében a stílus, a szóhasználat, a természetes gesztusok, az érzelmek és indulatok spontán megfogalmazása jellemzi a szereplőket s ezáltal környezetüket. Kivételes plaszticitással elevenednek meg a mindennapi élet sztereotípiái, a fanyar humorral átitatott, mesterkéletlen stílus, a mai francia beszélt nyelv frissesége különösen élvezetes olvasmánnyá teszi Stella Delange történetét.
A regényből nemrégen – részben – valóság lett: Catherine Rihoit könyvéből most forgat filmet egy neves producer Franciaországban.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kedvenc ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kedvenc ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  13 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  326
  Cover:
  CANVAS BINDING
  ISBN:
  9631404196
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A kedvenc ebook, könyvet A kedvenc FB2, Download A kedvenc PDF , Download A kedvenc MOBI, Online A kedvenc könyvet, ingyenes letöltések A kedvenc IPhone, Online könyvet A kedvenc PDF, ingyenes A kedvenc DJVU, ingyenes letöltések A kedvenc TXT, letöltések A kedvenc RTF, Online A kedvenc FB2 , e-könyvet A kedvenc letöltések TXT, ingyenes A kedvenc letöltések könyvet, e-könyvet A kedvenc download MOBI, letöltések A kedvenc IPad, olvas A kedvenc MOBI, olvas A kedvenc DOC, ingyenes A kedvenc AWZ, Download e-könyvet A kedvenc iPad , ingyenes A kedvenc DJVU, Download A kedvenc e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kedvenc DVD, olvas A kedvenc TXT, Book A kedvenc letöltések DJVU, A kedvenc letöltések könyvet ingyenes, A kedvenc letöltések könyvet pdf ingyenes, A kedvenc pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kedvenc pdf ingyenes, A kedvenc letöltések könyvet epub ingyenes, A kedvenc ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply