A kecske éve


De mi lehet a többi városban? Csend és motoszkálás.
Hongkongban valami kiharap egy emeletet az egyik toronyházból.
Vancouverben sebesült barnamedvék gyülekeznek az egyik bevásárlóközpontban, és jelbeszéd segítségével szervezik meg a túlélésüket.
Novoszibirszkben ebben a percben megy el végleg az áram. Az egykori közkórház onkológiai osztályán zsenge húsevő növények indulnak fejlődésnek, hogy hamarosan elhagyják az épületet, és ruganyos lábaikon melegebb vidékek felé induljanak.
És valahol, Európa szívében egy sötét alak Martinra, Karlra és Ludwigra gondol. Azon töpreng, vajon hol lehetnek. Vajon életben vannak-e még? És ha igen, meddig kell még várnia rájuk?

New Yorknak vége, és vele pusztult a keleti part nagy része is, amikor egy őrült tapsifüles atomot robbantott a bioapokalipszis sújtotta város közepén. Martin, Karl és Ludwig, az egykori vérszomjas szuperfilozófusok egy mini tengeralattjáró fedélzetén menekülnek a nukleáris vihar és tetteik következményei elől. Az úti céljuk nem más, mint Európa, ahol talán minden elkezdődött, és ahol egészen biztosan véget is ér minden.
De vajon sikerül-e épségben átkelniük az óceánon? És mit találnak majd az öreg kontinensen? Kik vagy mik járják most a valaha ragyogó fővárosok, Párizs és Berlin utcáit? Választ kapnak-e azokra a kérdéseikre, amelyeket csak éjszakánként, rémálmaik és szorongásaik béklyóiban vergődve mertek feltenni maguknak?
Bartók Imre nagyszabású trilógiájának záródarabja A patkány éve és A nyúl éve után újabb dimenziókkal gazdagítja költői látomását egy jövőről, ahol sosem lehet tudni, ki a valódi ellenség, de ahol a barátság talán még megmentheti a világot – vagy azt, ami maradt belőle.
Bartók Imre 1985-ben született Budapesten. Két, Paul Celanról, illetve Rilkéről szóló irodalomtörténeti, valamint egy filozófiai monográfia szerzője. Első regénye Fém címmel látott napvilágot 2011-ben. Trilógiájának első része, A patkány éve 2013-ban jelent meg, ezt 2014-ben A nyúl éve követte. A kecske éve a sorozat lezáró darabja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A kecske éve ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kecske éve ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  536
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  610 gr
  ISBN:
  9789633105931
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2602731 / 1145086  TAGS:
  Online A kecske éve ebook, könyvet A kecske éve FB2, Download A kecske éve PDF , Download A kecske éve MOBI, Online A kecske éve könyvet, ingyenes letöltések A kecske éve IPhone, Online könyvet A kecske éve PDF, ingyenes A kecske éve DJVU, ingyenes letöltések A kecske éve TXT, letöltések A kecske éve RTF, Online A kecske éve FB2 , e-könyvet A kecske éve letöltések TXT, ingyenes A kecske éve letöltések könyvet, e-könyvet A kecske éve download MOBI, letöltések A kecske éve IPad, olvas A kecske éve MOBI, olvas A kecske éve DOC, ingyenes A kecske éve AWZ, Download e-könyvet A kecske éve iPad , ingyenes A kecske éve DJVU, Download A kecske éve e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kecske éve DVD, olvas A kecske éve TXT, Book A kecske éve letöltések DJVU, A kecske éve letöltések könyvet ingyenes, A kecske éve letöltések könyvet pdf ingyenes, A kecske éve pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kecske éve pdf ingyenes, A kecske éve letöltések könyvet epub ingyenes, A kecske éve ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply