A katedrától a halálsorig

Ormos Mária - A katedrától a halálsorig

E könyv főszereplője, a szociáldemokrata Ágoston Péter élete három, egymással többnyire összefonódó szálon pereg le az Olvasó előtt. Az egyik szál a tudós tevékenysége a jogtudományi tanulmányoktól a történeti és közéleti problémákat taglaló munkákig. A másik a politikába betévedt jó szándékú értelmiségi vergődését követi a merész és kudarchoz vezető vállalkozások mentén. Kezdődött ez a történet a belügyi államtitkársággal (Berinkey kormány), folytatódott a külügyi népbiztossággal, (Tanácsköztársaság) és befejeződött a külügyminiszteri poszttal (Peidl-kormány), hogy elvezessen az ellene is indított büntető perhez és a halálos ítélethez. A pályaív végállomása a moszkvai menedék, illetve a szabadulás a szovjet rendszertől a brit Munkáspárt fellépésének hatására. A harmadik szál egy megejtő szerelem története, amely ezt az embert a feleségéhez, Buzárovits Augusztához fűzte házasságuk 25 éve alatt.A Könyv Magyarul!


Letöltések A katedrától a halálsorig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A katedrától a halálsorig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  344
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789633380680
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2011
  Commodity code:
  2222750 / 1078674  TAGS:
  Online A katedrától a halálsorig ebook, könyvet A katedrától a halálsorig FB2, Download A katedrától a halálsorig PDF , Download A katedrától a halálsorig MOBI, Online A katedrától a halálsorig könyvet, ingyenes letöltések A katedrától a halálsorig IPhone, Online könyvet A katedrától a halálsorig PDF, ingyenes A katedrától a halálsorig DJVU, ingyenes letöltések A katedrától a halálsorig TXT, letöltések A katedrától a halálsorig RTF, Online A katedrától a halálsorig FB2 , e-könyvet A katedrától a halálsorig letöltések TXT, ingyenes A katedrától a halálsorig letöltések könyvet, e-könyvet A katedrától a halálsorig download MOBI, letöltések A katedrától a halálsorig IPad, olvas A katedrától a halálsorig MOBI, olvas A katedrától a halálsorig DOC, ingyenes A katedrától a halálsorig AWZ, Download e-könyvet A katedrától a halálsorig iPad , ingyenes A katedrától a halálsorig DJVU, Download A katedrától a halálsorig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A katedrától a halálsorig DVD, olvas A katedrától a halálsorig TXT, Book A katedrától a halálsorig letöltések DJVU, A katedrától a halálsorig letöltések könyvet ingyenes, A katedrától a halálsorig letöltések könyvet pdf ingyenes, A katedrától a halálsorig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A katedrától a halálsorig pdf ingyenes, A katedrától a halálsorig letöltések könyvet epub ingyenes, A katedrától a halálsorig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply