A kártyavár összedől

Stieg Larsson - A kártyavár összedől

A zseniális és öntörvényű Lisbeth Salander életveszélyesen megsebesül. Még kórházban ápolják, amikor egy szűk, semmitől vissza nem riadó kör már szervezkedni kezd. A tét óriási a számukra: a svéd titkosszolgálat munkatársaiként bizonyíthatóan súlyos törvénytelenségeket követtek el. Mindenre képesek, hogy Salandert egyszer és mindenkorra eltüntessék, és ártalmatlanná tegyék szövetségesét, a sztárújságíró Mikael Blomkvistot is, aki jól dokumentált tényfeltáró riportban akarja leleplezni üzelmeiket. Rendőrök, titkos ügynökök, újságírók, közhivatalnokok válnak szövetségessé vagy halálos ellenséggé a küzdelemben, amely az egész politikai elitet óriási botránnyal fenyegeti.
Azzal a gyermeki izgalommal és örömmel olvastam a Millennium trilógiát, mint valaha Dumas vagy Dickens műveit. Titkon azzal a reménnyel tölt el, hogy talán nincs minden veszve a mi tökéletlen világunkban. Lisbeth Salander, légy üdvözölve a halhatatlan regényhősök között!A Könyv Magyarul!


Letöltések A kártyavár összedől ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kártyavár összedől ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  620
  Cover:
  FLAPS, PAPERBACK
  Weight:
  620 gr
  ISBN:
  9789633243527
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2207464 / 1063370
  Series:


  TAGS:
  Online A kártyavár összedől ebook, könyvet A kártyavár összedől FB2, Download A kártyavár összedől PDF , Download A kártyavár összedől MOBI, Online A kártyavár összedől könyvet, ingyenes letöltések A kártyavár összedől IPhone, Online könyvet A kártyavár összedől PDF, ingyenes A kártyavár összedől DJVU, ingyenes letöltések A kártyavár összedől TXT, letöltések A kártyavár összedől RTF, Online A kártyavár összedől FB2 , e-könyvet A kártyavár összedől letöltések TXT, ingyenes A kártyavár összedől letöltések könyvet, e-könyvet A kártyavár összedől download MOBI, letöltések A kártyavár összedől IPad, olvas A kártyavár összedől MOBI, olvas A kártyavár összedől DOC, ingyenes A kártyavár összedől AWZ, Download e-könyvet A kártyavár összedől iPad , ingyenes A kártyavár összedől DJVU, Download A kártyavár összedől e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kártyavár összedől DVD, olvas A kártyavár összedől TXT, Book A kártyavár összedől letöltések DJVU, A kártyavár összedől letöltések könyvet ingyenes, A kártyavár összedől letöltések könyvet pdf ingyenes, A kártyavár összedől pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kártyavár összedől pdf ingyenes, A kártyavár összedől letöltések könyvet epub ingyenes, A kártyavár összedől ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply