A kártya titka

Jostein Gaarder - A kártya titka

Jostein Gaarder nevét a Sofie világa című, gyerekeknek írt filozófiatörténete tette világszerte ismertté. A kártya titka is filozófiai kérdéseket boncolgat, s elsősorban arra keresi a választ, hogy kik vagyunk valójában, és honnan jöttünk. A regény kamasz hőse, Hans Thomas Görögország felé utazik édesapjával, hogy megkeressék a fiú édesanyját, aki elhagyta őket. Az utazás egyik állomásán a városka öreg pékmestere négy zsömlét ad Hans Thomasnak, aki az egyik zsömlében titokzatos könyvet talál. A zsömlekönyv rejtélyes családregény, s Hans Thomas lassan rájön, hogy a saját családtörténetét olvassa. Megtudja, hogy kik voltak a nagyszülei, hogyan találtak egymásra szülei, s miért hagyta el őket az édesanyja. Különös kártyajáték folyik: 52 kártyalap elevenedik meg, hogy Hans Thomas megérthesse, ki is ő valójában, s ki az a titokzatos Joker, aki túl sokat gondolkodik, s túl sokat tud. Miközben a fiú maga is résztvevője, szereplője lesz a családregénynek, útjuk is a végéhez ér: de vajon sikerül-e hazavinni a gyönyörű mamát? Ő vajon tudja-e, hogy kicsoda is tulajdonképpen, s tudja-e már Apa, Hans Thomas, s tudjuk-e mi is, mindannyian?A Könyv Magyarul!


Letöltések A kártya titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kártya titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  336
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  510 gr
  ISBN:
  9786155513640
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2675518 / 1154387
  Translator:


  TAGS:
  Online A kártya titka ebook, könyvet A kártya titka FB2, Download A kártya titka PDF , Download A kártya titka MOBI, Online A kártya titka könyvet, ingyenes letöltések A kártya titka IPhone, Online könyvet A kártya titka PDF, ingyenes A kártya titka DJVU, ingyenes letöltések A kártya titka TXT, letöltések A kártya titka RTF, Online A kártya titka FB2 , e-könyvet A kártya titka letöltések TXT, ingyenes A kártya titka letöltések könyvet, e-könyvet A kártya titka download MOBI, letöltések A kártya titka IPad, olvas A kártya titka MOBI, olvas A kártya titka DOC, ingyenes A kártya titka AWZ, Download e-könyvet A kártya titka iPad , ingyenes A kártya titka DJVU, Download A kártya titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kártya titka DVD, olvas A kártya titka TXT, Book A kártya titka letöltések DJVU, A kártya titka letöltések könyvet ingyenes, A kártya titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A kártya titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kártya titka pdf ingyenes, A kártya titka letöltések könyvet epub ingyenes, A kártya titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply