A karrierépítés 100 szabálya

Richard Templar - A karrierépítés 100 szabálya

Általában mindenki szeretné jól végezni a munkáját. Fontosabb állásra, jobb fizetésre, nagyobb biztonságra, magasabb beosztásra és szép jövőre vágyunk. Ezért igyekszünk úgy dolgozni, hogy az elismeréshez, tisztelethez és előléptetéshez vezessen. [] Lássuk be, szeretsz dolgozni. Szereted a munkádat. Szeretned kell, ha el akarod olvasni a szabályokat, és belevetni magad a játékba. Azt javaslom, gondold végig a munkád minden aspektusát, és változtass, hogy javulást érj el: abban, ahogy végzed; abban, ahogy mások értékelik. Talán már ösztönösen többet ismersz is a szabályok közül. Most majd tudatosan is alkalmazhatod. Ha így teszel: előléptetnek; jobban kijössz a munkatársaiddal; jobban érzed magad; jobban élvezed a feladatodat; jobban érted a munkádat; jobban megérted a főnököd álláspontját; büszkébb leszel magadra és a munkádra egyaránt; jó példát mutatsz a kezdő kollégáknak; többet teszel a cégedért; elismernek és tisztelnek; a jóindulat és az együttműködés légkörét teremted meg magad körül; sikeres leszel, ha kilépsz, és saját vállalkozást indítasz. A szabályok egyszerűek és nagyszerűek, biztonságosak és gyakorlatiak. E száz lépéssel meg tudod alapozni magabiztosságodat, és felépítheted új, erősebb énedet. – Részlet a könyv előszavábólA Könyv Magyarul!


Letöltések A karrierépítés 100 szabálya ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A karrierépítés 100 szabálya ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  256
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789632441597
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2213315 / 1068955
  Series:


  TAGS:
  Online A karrierépítés 100 szabálya ebook, könyvet A karrierépítés 100 szabálya FB2, Download A karrierépítés 100 szabálya PDF , Download A karrierépítés 100 szabálya MOBI, Online A karrierépítés 100 szabálya könyvet, ingyenes letöltések A karrierépítés 100 szabálya IPhone, Online könyvet A karrierépítés 100 szabálya PDF, ingyenes A karrierépítés 100 szabálya DJVU, ingyenes letöltések A karrierépítés 100 szabálya TXT, letöltések A karrierépítés 100 szabálya RTF, Online A karrierépítés 100 szabálya FB2 , e-könyvet A karrierépítés 100 szabálya letöltések TXT, ingyenes A karrierépítés 100 szabálya letöltések könyvet, e-könyvet A karrierépítés 100 szabálya download MOBI, letöltések A karrierépítés 100 szabálya IPad, olvas A karrierépítés 100 szabálya MOBI, olvas A karrierépítés 100 szabálya DOC, ingyenes A karrierépítés 100 szabálya AWZ, Download e-könyvet A karrierépítés 100 szabálya iPad , ingyenes A karrierépítés 100 szabálya DJVU, Download A karrierépítés 100 szabálya e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A karrierépítés 100 szabálya DVD, olvas A karrierépítés 100 szabálya TXT, Book A karrierépítés 100 szabálya letöltések DJVU, A karrierépítés 100 szabálya letöltések könyvet ingyenes, A karrierépítés 100 szabálya letöltések könyvet pdf ingyenes, A karrierépítés 100 szabálya pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A karrierépítés 100 szabálya pdf ingyenes, A karrierépítés 100 szabálya letöltések könyvet epub ingyenes, A karrierépítés 100 szabálya ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply