A karácsonyi cipő

Donna Vanliere - A karácsonyi cipő

Robert sikeres ügyvéd, akinek megvan mindene, amit ebben az életben kívánhat és mégis nincstelen. Mivel kizárólag csak az anyagi javakra és a karrierjére összpontosított, veszélybe került a házassága. Elveszítette feleségét Kate-et, két kislányát, és végső soron saját magát is A nyolcéves Nathan rajongva szeretett édesanyja, Maggie, rákos. Nathan és családja egyszerű, mégis teljes életet él, kihasználva minden együtt töltött pillanatot
Karácsony éjjelén Robertet és Nathant egészen véletlenül sodorja egymás mellé a sors mindketten ajándékot vásárolnak. Robert egy olyan család számára, akiket már alig ismer, Nathan pedig az édesanyjának, akit hamarosan elveszít. Ez a találkozás mindkettejük életét örökre megváltoztatja, hiszen Robert megtanul egy nagyon fontos igazságot: néha a legkisebb dolgoknak van a legnagyobb hatása.
A karácsonyi cipő egy történet az emberségről, arról, hogy milyen mélyebb jelentőséggel bírhatnak a szerencsés véletlenek, és hogy miképpen változtathatja, vagy akár mentheti meg életünket egy nálunk sokkal magasabb erő.A Könyv Magyarul!


Letöltések A karácsonyi cipő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A karácsonyi cipő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  150
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  240 gr
  ISBN:
  9789632673196
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2691989 / 1161949
  Translator:


  TAGS:
  Online A karácsonyi cipő ebook, könyvet A karácsonyi cipő FB2, Download A karácsonyi cipő PDF , Download A karácsonyi cipő MOBI, Online A karácsonyi cipő könyvet, ingyenes letöltések A karácsonyi cipő IPhone, Online könyvet A karácsonyi cipő PDF, ingyenes A karácsonyi cipő DJVU, ingyenes letöltések A karácsonyi cipő TXT, letöltések A karácsonyi cipő RTF, Online A karácsonyi cipő FB2 , e-könyvet A karácsonyi cipő letöltések TXT, ingyenes A karácsonyi cipő letöltések könyvet, e-könyvet A karácsonyi cipő download MOBI, letöltések A karácsonyi cipő IPad, olvas A karácsonyi cipő MOBI, olvas A karácsonyi cipő DOC, ingyenes A karácsonyi cipő AWZ, Download e-könyvet A karácsonyi cipő iPad , ingyenes A karácsonyi cipő DJVU, Download A karácsonyi cipő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A karácsonyi cipő DVD, olvas A karácsonyi cipő TXT, Book A karácsonyi cipő letöltések DJVU, A karácsonyi cipő letöltések könyvet ingyenes, A karácsonyi cipő letöltések könyvet pdf ingyenes, A karácsonyi cipő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A karácsonyi cipő pdf ingyenes, A karácsonyi cipő letöltések könyvet epub ingyenes, A karácsonyi cipő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply