A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel

Jerry Hicks - Esther Hicks - A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel

Az élet, fizikai létezésünk alapját a kapcsolatok jelentik, mert mindent azért észlelünk, azért veszünk észre, mert kapcsolatban vagyunk valamivel. Összehasonlításon alapuló tapasztalat nélkül képtelenek volnánk felfogni, értelmezni bármit is. Ezért joggal mondhatjuk, hogy kapcsolatok nélkül egyáltalán nem is létezhetnénk. Abraham tanítása szerint azért érkezünk ebbe az anyagi világba, hogy megtapasztaljuk az ellentéteket, ennek hatására pedig útnak indítsuk vágyunk nyilait egy jobb valóság megteremtése érdekében. Az ellentétek legnagyobb tárházát pedig éppen a kapcsolatok jelentik. Mind közül pedig a köztünk és a Forrásunk közötti kötelék a legfontosabb, és amíg ezt nem értjük, addig semmilyen más kapcsolatot sem érthetünk meg világosan. Ha először és mindenekelőtt erre ügyelünk, akkor és csak akkor rendelkezünk majd azzal a biztos alappal, amellyel továbbléphetünk más kapcsolatokba. Kapcsolatunk a testünkkel, a pénzzel, a szüleinkkel, a gyermekeinkkel, az unokáinkkal, a munkatársainkkal, a kormányunkkal, a világunkkal hamar és könnyedén összhangba kerül, ha először is erre az alapvető, elsődleges kapcsolatunkra ügyelünk.A Könyv Magyarul!


Letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  288
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  440 gr
  ISBN:
  9789635290598
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2010
  Commodity code:
  2209916 / 1066076
  Translator:


  TAGS:
  Online A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel ebook, könyvet A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel FB2, Download A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel PDF , Download A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel MOBI, Online A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel könyvet, ingyenes letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel IPhone, Online könyvet A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel PDF, ingyenes A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel DJVU, ingyenes letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel TXT, letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel RTF, Online A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel FB2 , e-könyvet A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel letöltések TXT, ingyenes A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel letöltések könyvet, e-könyvet A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel download MOBI, letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel IPad, olvas A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel MOBI, olvas A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel DOC, ingyenes A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel AWZ, Download e-könyvet A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel iPad , ingyenes A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel DJVU, Download A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel DVD, olvas A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel TXT, Book A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel letöltések DJVU, A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel letöltések könyvet ingyenes, A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel letöltések könyvet pdf ingyenes, A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel pdf ingyenes, A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel letöltések könyvet epub ingyenes, A kapcsolatok törvénye- CD melléklettel ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply