A Kálvin téri kripta titkai

Csontó Sándor - Hadik András - Hermann Róbert - Kő András - Molnos Mária - Nagy Gergely - Susa Éva - A Kálvin téri kripta titkai

A Kálvin téri református templom alatti kripta 2013-as feltárása számos kuriózummal szolgált. A XIX. század elejétől temetkeztek ide több mint száz éven a korszak hírességei, mint politikus báró Wesselényi Miklós, az író Fáy Miklós és zeneszerző fia, Gusztáv, további egyházi méltóságok, Báthori Gábor, Török Pál és orvosok: Csorba József, Balogh Pál (Kossuth és Széchenyi háziorvosa), Cseh Szombati Sámuel. És természetesen hölgyek, mint a talányos sorsú Zichy-Ferraris Manóné (Charlotte Strachan), kisgyermekek…összesen 79-en. Előkerült földi maradványaik és a temetési kellékek antropológiai-igazságügyi vizsgálatáról, életrajzukról, a pesti református közösség történetéről és templomának, városrészének történetéről tudósítanak az illusztris kötet írásai, számos korabeli archív dokumentumot és az exhumálás alatt készült megdöbbentő, színes fényképet közölve.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Kálvin téri kripta titkai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Kálvin téri kripta titkai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  24.2 x 34.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  184
  Cover:
  HARDCOVER,
  ISBN:
  9789639985650
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A Kálvin téri kripta titkai ebook, könyvet A Kálvin téri kripta titkai FB2, Download A Kálvin téri kripta titkai PDF , Download A Kálvin téri kripta titkai MOBI, Online A Kálvin téri kripta titkai könyvet, ingyenes letöltések A Kálvin téri kripta titkai IPhone, Online könyvet A Kálvin téri kripta titkai PDF, ingyenes A Kálvin téri kripta titkai DJVU, ingyenes letöltések A Kálvin téri kripta titkai TXT, letöltések A Kálvin téri kripta titkai RTF, Online A Kálvin téri kripta titkai FB2 , e-könyvet A Kálvin téri kripta titkai letöltések TXT, ingyenes A Kálvin téri kripta titkai letöltések könyvet, e-könyvet A Kálvin téri kripta titkai download MOBI, letöltések A Kálvin téri kripta titkai IPad, olvas A Kálvin téri kripta titkai MOBI, olvas A Kálvin téri kripta titkai DOC, ingyenes A Kálvin téri kripta titkai AWZ, Download e-könyvet A Kálvin téri kripta titkai iPad , ingyenes A Kálvin téri kripta titkai DJVU, Download A Kálvin téri kripta titkai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Kálvin téri kripta titkai DVD, olvas A Kálvin téri kripta titkai TXT, Book A Kálvin téri kripta titkai letöltések DJVU, A Kálvin téri kripta titkai letöltések könyvet ingyenes, A Kálvin téri kripta titkai letöltések könyvet pdf ingyenes, A Kálvin téri kripta titkai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Kálvin téri kripta titkai pdf ingyenes, A Kálvin téri kripta titkai letöltések könyvet epub ingyenes, A Kálvin téri kripta titkai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply