A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig


A k.u.k. hadseregtől a Vörös Hadseregig – Magyar katonák a Nagy Háború román és olasz frontján, és a Tanácsköztársaság honvédő hadjáratban.

A kötetben szereplő csaták:
Erdély visszafoglalása és a Románia elleni hadjárat 1916-1917.
Isonzói csaták (1.-11.) 1915-1917.
Otrantó 1917. máj. 14-15.
Caporettó 1917. okt. 24-25.
Piave 1918. jún.-júl.
Miskolc visszafoglalása és az északi hadjárat, 1919 május-július. A vörös honvédő háború.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  88
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  420 gr
  ISBN:
  9786155013980
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2234684 / 1089380
  Series:


  TAGS:
  Online A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig ebook, könyvet A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig FB2, Download A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig PDF , Download A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig MOBI, Online A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig könyvet, ingyenes letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig IPhone, Online könyvet A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig PDF, ingyenes A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig DJVU, ingyenes letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig TXT, letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig RTF, Online A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig FB2 , e-könyvet A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig letöltések TXT, ingyenes A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig letöltések könyvet, e-könyvet A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig download MOBI, letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig IPad, olvas A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig MOBI, olvas A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig DOC, ingyenes A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig AWZ, Download e-könyvet A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig iPad , ingyenes A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig DJVU, Download A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig DVD, olvas A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig TXT, Book A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig letöltések DJVU, A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig letöltések könyvet ingyenes, A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig letöltések könyvet pdf ingyenes, A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig pdf ingyenes, A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig letöltések könyvet epub ingyenes, A K.U.K. hadseregtől a vörös hadseregig ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply