A józan ész furcsaságai

Siegfried Altrichter - Werner Gilde - A józan ész furcsaságai

A józan ész furcsaságai (Seltsames um den gesunden Menschenverstand) egy, a józan észt műszaki (matematikai, fizikai, biofizikai és technológiai) szempontból tárgyaló, könnyed és olvasmányos ismeretterjesztő könyv, szerzői Werner Gilde és Siegfried Altrichter. Magyarul 1985-ben jelent meg a Műszaki Könyvkiadónál.

A könyv foglakozik többek között az érzékekkel és érzékcsalódásokkal, valószínűség-számítással és annak paradoxonaival (születésnap-paradoxon), a gyakorlati életben is fontos műszaki problémákkal és azok matematikai modellezésével (játékelmélet), de a nehéz matematikát kerüli (általános iskolai ismeretek elegendőek az olvasásához).

A könyv mottójául a következő idézet szolgál:

Könyvünk néhány érdekes példán keresztül világít rá arra, hogy a mindennapi életünk vagy a műszaki és tudományos munkánk során felmerülő problémáinkra nem mindig a józan ész sugallta megoldás a legjobb.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A józan ész furcsaságai ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A józan ész furcsaságai ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 18 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  146
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9631036871
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1981
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A józan ész furcsaságai ebook, könyvet A józan ész furcsaságai FB2, Download A józan ész furcsaságai PDF , Download A józan ész furcsaságai MOBI, Online A józan ész furcsaságai könyvet, ingyenes letöltések A józan ész furcsaságai IPhone, Online könyvet A józan ész furcsaságai PDF, ingyenes A józan ész furcsaságai DJVU, ingyenes letöltések A józan ész furcsaságai TXT, letöltések A józan ész furcsaságai RTF, Online A józan ész furcsaságai FB2 , e-könyvet A józan ész furcsaságai letöltések TXT, ingyenes A józan ész furcsaságai letöltések könyvet, e-könyvet A józan ész furcsaságai download MOBI, letöltések A józan ész furcsaságai IPad, olvas A józan ész furcsaságai MOBI, olvas A józan ész furcsaságai DOC, ingyenes A józan ész furcsaságai AWZ, Download e-könyvet A józan ész furcsaságai iPad , ingyenes A józan ész furcsaságai DJVU, Download A józan ész furcsaságai e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A józan ész furcsaságai DVD, olvas A józan ész furcsaságai TXT, Book A józan ész furcsaságai letöltések DJVU, A józan ész furcsaságai letöltések könyvet ingyenes, A józan ész furcsaságai letöltések könyvet pdf ingyenes, A józan ész furcsaságai pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A józan ész furcsaságai pdf ingyenes, A józan ész furcsaságai letöltések könyvet epub ingyenes, A józan ész furcsaságai ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply