A jóga hét törvénye


E kötet olyan tisztán és érzékenyen szól a jógáról, hogy azok, akik eddig nem gyakorolták, sajnálkozni fognak mulasztásuk miatt. A gyakorlatokat üdítőnek találják majd, s talán még a légzéstechnikákat és a meditálást is el szeretnék sajátítani.
A szerzők a hét szellemi törvényt elosztották a hét egyes napjaira. Mindegyik törvényhez három feladat tartozik, amelyek megkönnyítik az elmélet átültetését a gyakorlatba. Meditációk, relaxáló, tisztító és energetizáló légzéstechnikák, mantrák, valamint jógatesthelyzetek teszik teljessé a könyvet, s ezek egymást erősítve, jól követhető rendszerbe szervezve segítik a fizikai életerő megnövelését. Megtisztítják szívünket az érzelmileg gátló tényezőktől, és újra felélesztik bennünk az életörömöt. Az instrukciókat fényképek egészítik ki, így a kezdők is bátran forgathatják a praktikus kötetet. A javasolt program stresszcsökkentő hatása már rövidtávon érvényesül, ami a hétköznapi életben azt jelenti, hogy önmagunkra találunk, kreativitásunk és intuíciónk kibontakozik, ezáltal könnyebben meg tudunk felelni a mindennapi kihívásoknak.
A jóga hét törvénye nem csupán lenyűgöző filozófiai és gyakorlati magyarázatai miatt építő olvasmány, hanem a valósághoz való hozzáállása miatt is, amely az egész embert és a bolygót is gyógyítani képes.A Könyv Magyarul!


Letöltések A jóga hét törvénye ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jóga hét törvénye ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  192
  Cover:
  STITCHED
  Weight:
  230 gr
  ISBN:
  9789635288410
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2005
  Commodity code:
  2082665 / 1051572
  Translator:


  TAGS:
  Online A jóga hét törvénye ebook, könyvet A jóga hét törvénye FB2, Download A jóga hét törvénye PDF , Download A jóga hét törvénye MOBI, Online A jóga hét törvénye könyvet, ingyenes letöltések A jóga hét törvénye IPhone, Online könyvet A jóga hét törvénye PDF, ingyenes A jóga hét törvénye DJVU, ingyenes letöltések A jóga hét törvénye TXT, letöltések A jóga hét törvénye RTF, Online A jóga hét törvénye FB2 , e-könyvet A jóga hét törvénye letöltések TXT, ingyenes A jóga hét törvénye letöltések könyvet, e-könyvet A jóga hét törvénye download MOBI, letöltések A jóga hét törvénye IPad, olvas A jóga hét törvénye MOBI, olvas A jóga hét törvénye DOC, ingyenes A jóga hét törvénye AWZ, Download e-könyvet A jóga hét törvénye iPad , ingyenes A jóga hét törvénye DJVU, Download A jóga hét törvénye e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jóga hét törvénye DVD, olvas A jóga hét törvénye TXT, Book A jóga hét törvénye letöltések DJVU, A jóga hét törvénye letöltések könyvet ingyenes, A jóga hét törvénye letöltések könyvet pdf ingyenes, A jóga hét törvénye pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jóga hét törvénye pdf ingyenes, A jóga hét törvénye letöltések könyvet epub ingyenes, A jóga hét törvénye ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply