A jobb és a bal

Molnár Tamás - A jobb és a bal

Mikor 1789 elkövetkezett, és vele együtt a modern “alaptan” doktrínák, mint a liberalizmus, szekularizmus, marxizmus, a jobboldal képtelen lett felmérni igazi helyzetét. Mint már láttuk, a baloldal mindig érzi, hogy a forradalom a küszöbön áll, főként a krízisidőkben. Ha nincs krízis, a baloldal kreál egyet, ha nincs osztályharc, támaszt egyet a családon vagy az iskolán belül. Erre a jobboldal képtelen; kedvelt állapota a rend, a hierachikus gondolat, a csendes reform, a hossú lejáratú immobilitás. Ilyen formán a jobb nem vesz tudomást a közelgő viharról, nem mozgósít; a múltra hivatkozik, vagyis arra, hogy “nincs új a nap alatt”, elegendő a múltban tanult leckét alkalmazni. Ezzel szemben a baloldal mindig úgy találja, hogy több egyenlőségre van szükség, több morális felzárkózásra, több jogra a még attól megfosztottak számára (nők, gyerekek, sérültek, állatok). A baloldali lista végtelen; a jobboldalon nincs lista, legfeljebb a baloldali lista kritikája. Egyik a forradalmat célozza meg; másik az ideális múltat. Emlékezzünk Antall József szemrehányására: “tetszettek volna forradalmat csinálni!” A mondat magában foglalta a tézisünket: a forradalom és a jobboldal ellentétes fogalmak.A Könyv Magyarul!


Letöltések A jobb és a bal ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jobb és a bal ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  200
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639568099
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2004
  Commodity code:
  2100180 / 1104381  TAGS:
  Online A jobb és a bal ebook, könyvet A jobb és a bal FB2, Download A jobb és a bal PDF , Download A jobb és a bal MOBI, Online A jobb és a bal könyvet, ingyenes letöltések A jobb és a bal IPhone, Online könyvet A jobb és a bal PDF, ingyenes A jobb és a bal DJVU, ingyenes letöltések A jobb és a bal TXT, letöltések A jobb és a bal RTF, Online A jobb és a bal FB2 , e-könyvet A jobb és a bal letöltések TXT, ingyenes A jobb és a bal letöltések könyvet, e-könyvet A jobb és a bal download MOBI, letöltések A jobb és a bal IPad, olvas A jobb és a bal MOBI, olvas A jobb és a bal DOC, ingyenes A jobb és a bal AWZ, Download e-könyvet A jobb és a bal iPad , ingyenes A jobb és a bal DJVU, Download A jobb és a bal e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jobb és a bal DVD, olvas A jobb és a bal TXT, Book A jobb és a bal letöltések DJVU, A jobb és a bal letöltések könyvet ingyenes, A jobb és a bal letöltések könyvet pdf ingyenes, A jobb és a bal pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jobb és a bal pdf ingyenes, A jobb és a bal letöltések könyvet epub ingyenes, A jobb és a bal ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply