A jó fiú

Paul Mcveigh - A jó fiú

"Belfast falakkal, kerítésekkel körülvett, katolikusok lakta negyedében, Ardoyne-ban él a tizenkét éves Mickey.
A nyolcvanas évek elején járunk, a legádázabb észak-írországi zavargások idején, kemény, zárt, szűk és veszélyes világban, ahol naponta robbannak bombák, állandó összetűzések tartják félelemben azokat, akik csak (túl)élni akarnak. Brit katonák és az őket pártoló helyi rendőrség razziázik az utcákon. A gyerekek korán érnek, a fiúk durvák és erőszakosak, a lányokat az utca neveli, nagy a szegénység.
Mickey-nek nincs barátja, kilóg a kortársai közül: érzékenyebb, szelídebb, okosabb, és nem élvezi a kegyetlen, ,,fiús" játékokat. Rengeteget álmodozik, például arról, hogy Amerikába megy, és meggazdagodik, aztán maga mellé veszi imádott anyját és kishúgát. A humoros és megindító epizódokban bővelkedő, történet egy nyári szünetet ölel föl, az utolsót, mielőtt Mickey új iskolába megy. Sorsdöntő nyár, melynek eseményei serdülővé avatják a kisfiút: lát halált, reménytelenséget, küzdelmet, hűséget és árulást, erőszakot és végtelen szeretetet, sőt még smárolni is megtanul. Aztán egy nap merész ötlete támad."A Könyv Magyarul!


Letöltések A jó fiú ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jó fiú ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  264
  Cover:
  KARTONÁLT RAGASZTÓKÖTÉS VISSZAHAJLÓ FÜLLEL
  Weight:
  292 gr
  ISBN:
  9789632792040
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2017
  Commodity code:
  2706636 / 1169253
  Translator:


  TAGS:
  Online A jó fiú ebook, könyvet A jó fiú FB2, Download A jó fiú PDF , Download A jó fiú MOBI, Online A jó fiú könyvet, ingyenes letöltések A jó fiú IPhone, Online könyvet A jó fiú PDF, ingyenes A jó fiú DJVU, ingyenes letöltések A jó fiú TXT, letöltések A jó fiú RTF, Online A jó fiú FB2 , e-könyvet A jó fiú letöltések TXT, ingyenes A jó fiú letöltések könyvet, e-könyvet A jó fiú download MOBI, letöltések A jó fiú IPad, olvas A jó fiú MOBI, olvas A jó fiú DOC, ingyenes A jó fiú AWZ, Download e-könyvet A jó fiú iPad , ingyenes A jó fiú DJVU, Download A jó fiú e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jó fiú DVD, olvas A jó fiú TXT, Book A jó fiú letöltések DJVU, A jó fiú letöltések könyvet ingyenes, A jó fiú letöltések könyvet pdf ingyenes, A jó fiú pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jó fiú pdf ingyenes, A jó fiú letöltések könyvet epub ingyenes, A jó fiú ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply