A jó barátnő

Verena Kast - A jó barátnő

A Mi fűzi össze és mi tartja életben a nők barátságát? Néha úgy érzem, hogy nincs a világon még egy olyan szerencsétlen balek, mint én, aztán kiderül, hogy más nők is ugyanebben a cipőben járnak, (…) és ettől valami egészen különleges közösséget érzek… Minden gondolatomat megoszthatom más asszonyokkal, beszélgetek velük az emancipációról, a másféle gondolkodásunkról, arról, hogy mennyire irtózom a macsó viselkedéstől, mennyire sért az ilyesmi… Összeköt bennünket közös női mivoltunk, (…) így az ember egyszerre csak megint erősnek érezheti magát. Ez az interjúrészlet a neves svájci pszichoterapeuta, Verem Kast legújabb könyvéből való. Az Apák-lányok, anyák-fiúk már Magyarországon is népszerű szerzője ebben a kötetében a barát(nő)ség minden oldalát rokonszenves őszinteséggel tárgyalja, nagy súlyt fektet a női szolidaritás – sajnos ma még nem általános – formáinak bemutatására.A Könyv Magyarul!


Letöltések A jó barátnő ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jó barátnő ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  160
  Cover:
  PAPERBACK
  Weight:
  160 gr
  ISBN:
  9789633552155
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2625387 / 1148651  TAGS:
  Online A jó barátnő ebook, könyvet A jó barátnő FB2, Download A jó barátnő PDF , Download A jó barátnő MOBI, Online A jó barátnő könyvet, ingyenes letöltések A jó barátnő IPhone, Online könyvet A jó barátnő PDF, ingyenes A jó barátnő DJVU, ingyenes letöltések A jó barátnő TXT, letöltések A jó barátnő RTF, Online A jó barátnő FB2 , e-könyvet A jó barátnő letöltések TXT, ingyenes A jó barátnő letöltések könyvet, e-könyvet A jó barátnő download MOBI, letöltések A jó barátnő IPad, olvas A jó barátnő MOBI, olvas A jó barátnő DOC, ingyenes A jó barátnő AWZ, Download e-könyvet A jó barátnő iPad , ingyenes A jó barátnő DJVU, Download A jó barátnő e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jó barátnő DVD, olvas A jó barátnő TXT, Book A jó barátnő letöltések DJVU, A jó barátnő letöltések könyvet ingyenes, A jó barátnő letöltések könyvet pdf ingyenes, A jó barátnő pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jó barátnő pdf ingyenes, A jó barátnő letöltések könyvet epub ingyenes, A jó barátnő ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply