A Jézus-dosszié


A “Da Vinci-kód” felveti Jézus személye és az evangéliumi beszámolók történelmi hitelességének kérdését. Mi az igazság? Alátámasztják-e a történelmi tények és bizonyítékok, hogy a názáreti Jézus valóban az volt, akinek vallotta magát, azaz Isten Fia? Lee Storbel interjúkötetében ezt a kérdést járja körül, amikor különböző tudományterületek jeles szakértőit faggatja az Újszövetségi beszámolók hitelességének és megbízhatóságának kérdéséről. Szívós makacssággal ered az igazság nyomába, nem kímélve interjúalanyait a kemény és kényes kérdésektől sem.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Jézus-dosszié ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Jézus-dosszié ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Harmat Kiadó
  Number of Pages:
  346
  Kötés:
  kemény kötés
  Weight:
  300 gr
  ISBN:
  0619000762803
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  SL#2104099564  TAGS:
  Online A Jézus-dosszié ebook, könyvet A Jézus-dosszié FB2, Download A Jézus-dosszié PDF , Download A Jézus-dosszié MOBI, Online A Jézus-dosszié könyvet, ingyenes letöltések A Jézus-dosszié IPhone, Online könyvet A Jézus-dosszié PDF, ingyenes A Jézus-dosszié DJVU, ingyenes letöltések A Jézus-dosszié TXT, letöltések A Jézus-dosszié RTF, Online A Jézus-dosszié FB2 , e-könyvet A Jézus-dosszié letöltések TXT, ingyenes A Jézus-dosszié letöltések könyvet, e-könyvet A Jézus-dosszié download MOBI, letöltések A Jézus-dosszié IPad, olvas A Jézus-dosszié MOBI, olvas A Jézus-dosszié DOC, ingyenes A Jézus-dosszié AWZ, Download e-könyvet A Jézus-dosszié iPad , ingyenes A Jézus-dosszié DJVU, Download A Jézus-dosszié e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Jézus-dosszié DVD, olvas A Jézus-dosszié TXT, Book A Jézus-dosszié letöltések DJVU, A Jézus-dosszié letöltések könyvet ingyenes, A Jézus-dosszié letöltések könyvet pdf ingyenes, A Jézus-dosszié pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Jézus-dosszié pdf ingyenes, A Jézus-dosszié letöltések könyvet epub ingyenes, A Jézus-dosszié ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply