A jeruzsálemi templom titka

Paul Sussman - A jeruzsálemi templom titka

Amikor Piet Jansen, a korosodó hoteltulajdonos holttestét megtalálják egy elhagyatott régészeti lelőhelyen, a luxori rendőrség nyomozója, Júszuf Kalifa azt hiszi, egyszerű esettel áll szemben. De a rutinnyomozás villámgyorsan valami egészen mássá változik. Kalifa veszélyes, ingoványos terepre téved, és bármerre indul, mindenütt mohóság, kétszínűség és bosszú keresztezi útját.
A történet az ősi Jeruzsálemtől a kereszteseken és a rejtjeles középkori kéziratokon át a holokauszt szörnyűségéig, majd egy rég elveszített náci kincsig és a mai Gázai övezetben elkövetett gyilkosságokig vezet.

Sussman kiválóan ismeri Egyiptom jelenét és múltját, és megvan benne az a képesség, hogy vonzó hősöket, melléjük pedig valódi gonosz alakokat teremtsen. Történeteit mindig egy ősi rejtély köré szövi, amelynek megoldása állandó főszereplőjére, az igazságot fáradhatatlanul kereső Júszuf Kalifa felügyelőre vár.
Első, nagy sikerű Kalifa-regénye a Kambüszész elveszett hadserege, amelyet A jeruzsálemi templom titka követ, a sort pedig a magyarul frissen megjelenő Ozirisz labirintusa zárja.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A jeruzsálemi templom titka ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jeruzsálemi templom titka ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  576
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  400 gr
  ISBN:
  9786155283444
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2588260 / 1142873
  Translator:


  TAGS:
  Online A jeruzsálemi templom titka ebook, könyvet A jeruzsálemi templom titka FB2, Download A jeruzsálemi templom titka PDF , Download A jeruzsálemi templom titka MOBI, Online A jeruzsálemi templom titka könyvet, ingyenes letöltések A jeruzsálemi templom titka IPhone, Online könyvet A jeruzsálemi templom titka PDF, ingyenes A jeruzsálemi templom titka DJVU, ingyenes letöltések A jeruzsálemi templom titka TXT, letöltések A jeruzsálemi templom titka RTF, Online A jeruzsálemi templom titka FB2 , e-könyvet A jeruzsálemi templom titka letöltések TXT, ingyenes A jeruzsálemi templom titka letöltések könyvet, e-könyvet A jeruzsálemi templom titka download MOBI, letöltések A jeruzsálemi templom titka IPad, olvas A jeruzsálemi templom titka MOBI, olvas A jeruzsálemi templom titka DOC, ingyenes A jeruzsálemi templom titka AWZ, Download e-könyvet A jeruzsálemi templom titka iPad , ingyenes A jeruzsálemi templom titka DJVU, Download A jeruzsálemi templom titka e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jeruzsálemi templom titka DVD, olvas A jeruzsálemi templom titka TXT, Book A jeruzsálemi templom titka letöltések DJVU, A jeruzsálemi templom titka letöltések könyvet ingyenes, A jeruzsálemi templom titka letöltések könyvet pdf ingyenes, A jeruzsálemi templom titka pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jeruzsálemi templom titka pdf ingyenes, A jeruzsálemi templom titka letöltések könyvet epub ingyenes, A jeruzsálemi templom titka ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply