A jégpáncélos vitéz

Benedek Elek - A jégpáncélos vitéz

Elek nagyapó újra mesél! Ismert és kevésbé ismert történetei – éppen három tucat – segítségével képzeletbeli utazásra hívjuk az olvasót. Erdély különböző tájai, várak és hegyormok, erdők és tavak, az itt élő emberek küzdelmei, erényei és bűnei a főszereplői e mondáknak. A beazonosítható helyekhez kötődő regék – a székely eredetmonda után – egy erdélyi körutazássá kerekednek, a kiadó és szerkesztő nem titkolt szándéka szerint
azért, hogy egy valódi utazásra csábítsa azokat, akik már a mesék ismeretében kíváncsiak e természeti szépségekre és nem riadnak meg a nehézségektől. Akik pedig már jártak a helyszíneken, e történetek segítségével gondolatban újra felkereshetik a szívükhöz közel álló tájakat. A kötet illusztrációi hangulatukkal is hozzájárulnak a fantázia nekiiramodásának, a használatot pedig szómagyarázó és helynévazonosító segíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések A jégpáncélos vitéz ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jégpáncélos vitéz ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  128
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  390 gr
  ISBN:
  9789636623029
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2009
  Commodity code:
  2157871 / 1064138  TAGS:
  Online A jégpáncélos vitéz ebook, könyvet A jégpáncélos vitéz FB2, Download A jégpáncélos vitéz PDF , Download A jégpáncélos vitéz MOBI, Online A jégpáncélos vitéz könyvet, ingyenes letöltések A jégpáncélos vitéz IPhone, Online könyvet A jégpáncélos vitéz PDF, ingyenes A jégpáncélos vitéz DJVU, ingyenes letöltések A jégpáncélos vitéz TXT, letöltések A jégpáncélos vitéz RTF, Online A jégpáncélos vitéz FB2 , e-könyvet A jégpáncélos vitéz letöltések TXT, ingyenes A jégpáncélos vitéz letöltések könyvet, e-könyvet A jégpáncélos vitéz download MOBI, letöltések A jégpáncélos vitéz IPad, olvas A jégpáncélos vitéz MOBI, olvas A jégpáncélos vitéz DOC, ingyenes A jégpáncélos vitéz AWZ, Download e-könyvet A jégpáncélos vitéz iPad , ingyenes A jégpáncélos vitéz DJVU, Download A jégpáncélos vitéz e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jégpáncélos vitéz DVD, olvas A jégpáncélos vitéz TXT, Book A jégpáncélos vitéz letöltések DJVU, A jégpáncélos vitéz letöltések könyvet ingyenes, A jégpáncélos vitéz letöltések könyvet pdf ingyenes, A jégpáncélos vitéz pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jégpáncélos vitéz pdf ingyenes, A jégpáncélos vitéz letöltések könyvet epub ingyenes, A jégpáncélos vitéz ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply