A jégben edzett férfi

Z. Gail Martin - A jégben edzett férfi

Blaine Mick McFadden, akit azért ítéltek el, mert megölte azt a férfit, aki meggyalázta a húgát, az elmúlt hat évét Velantban töltötte, a száműzöttek kolóniájában, a Peremvidék fagyos, északi pusztaságában. Ezen a helyen a szigorú katonai fegyelem és a zsarnoki célokra felhasznált mágia segítségével sikerül fenntartani a törékeny békét, a zord körülmények között a túlélésért harcoló telepesek körében. De egyszer csak nem jön több ellátóhajó Donderathból, ami rosszat sejtet az elítélteket ideküldő birodalom sorsáról.

Most McFaddennek és Velant népének a saját kezébe kell vennie a sorsát. Ott is maradhatnak jeges börtönükben, távol a világ többi részén végbement pusztítástól, az éppen csak élhető körülmények között, vagy vissza is térhetnek annak az országnak a romjai közé, amelyet egykor a hazájuknak neveztek. Mindkét esetben nehéz feladatok állnak előttük
A Könyv Magyarul!


Letöltések A jégben edzett férfi ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A jégben edzett férfi ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  680
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789633951064
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2635821 / 1149369
  Series:


  TAGS:
  Online A jégben edzett férfi ebook, könyvet A jégben edzett férfi FB2, Download A jégben edzett férfi PDF , Download A jégben edzett férfi MOBI, Online A jégben edzett férfi könyvet, ingyenes letöltések A jégben edzett férfi IPhone, Online könyvet A jégben edzett férfi PDF, ingyenes A jégben edzett férfi DJVU, ingyenes letöltések A jégben edzett férfi TXT, letöltések A jégben edzett férfi RTF, Online A jégben edzett férfi FB2 , e-könyvet A jégben edzett férfi letöltések TXT, ingyenes A jégben edzett férfi letöltések könyvet, e-könyvet A jégben edzett férfi download MOBI, letöltések A jégben edzett férfi IPad, olvas A jégben edzett férfi MOBI, olvas A jégben edzett férfi DOC, ingyenes A jégben edzett férfi AWZ, Download e-könyvet A jégben edzett férfi iPad , ingyenes A jégben edzett férfi DJVU, Download A jégben edzett férfi e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A jégben edzett férfi DVD, olvas A jégben edzett férfi TXT, Book A jégben edzett férfi letöltések DJVU, A jégben edzett férfi letöltések könyvet ingyenes, A jégben edzett férfi letöltések könyvet pdf ingyenes, A jégben edzett férfi pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A jégben edzett férfi pdf ingyenes, A jégben edzett férfi letöltések könyvet epub ingyenes, A jégben edzett férfi ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply