A Jedi visszatér

James Kahn - A Jedi visszatér

Nehéz idők járnak a Lázadó Szövetségre

A karbonittömbbe fagyott Han Solo a rettegett csempészfejedelem és gengszter, Jabba, a hutt kezére jut. Luke Skywalker és Leia hercegnő egy kockázatos küldetés keretében beszivárognak a kegyetlen bűnöző tatuini sivatagi palotájába, hogy bármi áron megmentsék.
Ezzel egy időben Darth Vader és Palpatine császár egy új és még erősebb Halálcsillag építésén dolgozik, hogy egyszer s mindenkorra elpusztítsák a Lázadó Szövetséget. A Birodalom a félig elkészült űrállomás védelme érdekében az addig érintetlen Endor bolygón épít pajzsgenerátort, amely a Halálcsillag egyetlen gyenge pontja.
A Lázadók végső esélye, ha egyesítik flottáikat és létrehoznak egy gigantikus armadát hogy egy hősies, utolsó leheletig tartó harcot vívjanak a galaxis leghalálosabb fenyegetése ellen.

A Csillagok háborúja 1976-ban indult útjára, és a későbbi mozifilmek a sci-fi legnépszerűbb és legnagyobb hatású alkotásává tették, sikere évtizedeken átívelve, mindmáig töretlen. Az olvasó az eredeti regény újra szerkesztett, napjaink nyelvezetéhez és az azóta hatalmas méretűre nőtt Star Wars univerzumhoz pontosabban illeszkedő kiadását tartja a kezében.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Jedi visszatér ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Jedi visszatér ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  Size:
  12.5 x 20.5 cm
  Publisher:
  Number of Pages:
  206
  Cover:
  SOFT BOARD
  ISBN:
  9632116410
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  1985
  Commodity code:


  TAGS:
  Online A Jedi visszatér ebook, könyvet A Jedi visszatér FB2, Download A Jedi visszatér PDF , Download A Jedi visszatér MOBI, Online A Jedi visszatér könyvet, ingyenes letöltések A Jedi visszatér IPhone, Online könyvet A Jedi visszatér PDF, ingyenes A Jedi visszatér DJVU, ingyenes letöltések A Jedi visszatér TXT, letöltések A Jedi visszatér RTF, Online A Jedi visszatér FB2 , e-könyvet A Jedi visszatér letöltések TXT, ingyenes A Jedi visszatér letöltések könyvet, e-könyvet A Jedi visszatér download MOBI, letöltések A Jedi visszatér IPad, olvas A Jedi visszatér MOBI, olvas A Jedi visszatér DOC, ingyenes A Jedi visszatér AWZ, Download e-könyvet A Jedi visszatér iPad , ingyenes A Jedi visszatér DJVU, Download A Jedi visszatér e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Jedi visszatér DVD, olvas A Jedi visszatér TXT, Book A Jedi visszatér letöltések DJVU, A Jedi visszatér letöltések könyvet ingyenes, A Jedi visszatér letöltések könyvet pdf ingyenes, A Jedi visszatér pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Jedi visszatér pdf ingyenes, A Jedi visszatér letöltések könyvet epub ingyenes, A Jedi visszatér ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply