A. J. Christian


“- Nem tartod furcsának, hogy mindössze 30 éves vagy, mégis megjelenik egy életedről szóló könyv? Kevés ember mondhatja ezt el magáról.
-Valóban furcsa lenne, ha ez a könyv rólam szólna. De ez a könyv nem rólam szól. Hanem az olvasóról. Személyem csak egy ösvény, amelyet azért használunk, hogy megtalálhasd azt, amit keresel. Hogy megélhesd azt a lehetoségekkel teli lényt, aki vagy.
– De az elkövetkezendő két napban rólad fogunk beszélgetni. Rólad és arról, hogyan látod a világot…
– Két nap múlva meglátod, hogy noha sok olyan tapasztalatomat is elmondom majd, amelyet rajtam kívül senki sem élt át, valójában nem az én élményeim és világképem fog megmaradni benned… A saját látásmódod lesz szélesebb és gazdagabb, mert én nem pakolok a fejedbe semmit. Nem növelem a zűrzavart,
egyszerűen csak segítem, hogy előjöjjön az, ami már benned van, hogy új magasságokba repíthesd önmagad.”Mi a titka ennek a fiúnak? Mitől lett ennyire sikeres író és előadó? Honnan meríti az ismereteit? Miért tartják sokan Mesternek? Ugyanakkor miért állítják be sokan szélhámosnak?
A kötetben egy “különlegesen átlagos” fiatalember élete jelenik meg, aki olyan mélységében tárja elénk az Életet, hogy akaratlanul is tanulunk belőle. Valódi kérdéseket és őszinte válaszokat kapunk a napi politikától kezdve a vallás évezredes misztériumáig, s noha Christian gyermekkora és magánélete is megelevenedik a lapokon, az élet és a halál, a család és a magány, a dimenziók és a maga valósága is új értelmet nyer.
Christian legnagyobb “titka” írásaiban is érződik: beszélget velünk. Akár több alkalommal is érdemes elolvasni könyveit, mert tartalmuk folyamatosan újraértelmeződik, és még az egyébként állandó hétköznapokat is más megvilágításba helyezi – a szöveg értelme úgy változik, hogy mindig életünk
aktuális problémájára kínál megoldást. S noha A. J. Christian már négy sikerkönyv szerzője, egyetlen hasonlóságot fedezhetnek majd fel régebbi munkái és a mostani között, mégpedig könnyed, mégis mélyreható stílusát.
Jöjjenek, beszélgessenek egy jót Christiannal, olvassanak néhány “önökre is igaz” történetet!A Könyv Magyarul!


Letöltések A. J. Christian ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A. J. Christian ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  262
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  480 gr
  ISBN:
  9789635289158
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2006
  Commodity code:
  2082521 / 1008166  TAGS:
  Online A. J. Christian ebook, könyvet A. J. Christian FB2, Download A. J. Christian PDF , Download A. J. Christian MOBI, Online A. J. Christian könyvet, ingyenes letöltések A. J. Christian IPhone, Online könyvet A. J. Christian PDF, ingyenes A. J. Christian DJVU, ingyenes letöltések A. J. Christian TXT, letöltések A. J. Christian RTF, Online A. J. Christian FB2 , e-könyvet A. J. Christian letöltések TXT, ingyenes A. J. Christian letöltések könyvet, e-könyvet A. J. Christian download MOBI, letöltések A. J. Christian IPad, olvas A. J. Christian MOBI, olvas A. J. Christian DOC, ingyenes A. J. Christian AWZ, Download e-könyvet A. J. Christian iPad , ingyenes A. J. Christian DJVU, Download A. J. Christian e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A. J. Christian DVD, olvas A. J. Christian TXT, Book A. J. Christian letöltések DJVU, A. J. Christian letöltések könyvet ingyenes, A. J. Christian letöltések könyvet pdf ingyenes, A. J. Christian pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A. J. Christian pdf ingyenes, A. J. Christian letöltések könyvet epub ingyenes, A. J. Christian ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply