A huszonhetedik város

Jonathan Franzen - A huszonhetedik város

Mivé lesz egy város, melyre senki élő nem emlékszik már, s mivé lesz egy kor, melynek elmúlását senki élő nem gyászolja többé? Csak St. Louis tudja a választ. Magában hordta végzetét, és tragédiáját, mely csak neki volt tragédia.

A Missouri állambeli St. Louis városa, amely fénykorában az Egyesült Államok negyedik legnagyobb városa volt, 1984 táján már jóformán haldoklik. Pang a gazdaság, romlik a közbiztonság, nő az elvándorlás, és csökkennek az adóbevételek. Amikor új rendőrfőnök lép hivatalba, S. Dzsammu, egy karizmatikus fiatal nő az indiai Bombayból, felcsillan a remény, hogy a bűnözés visszaszorítása új esélyt teremthet St. Louisnak. De nem így történik, sőt a város vezető személyiségei csakhamar egy mindent átszövő politikai összeesküvés hálójába gabalyodnak, a metropolis kifordul sarkaiból, eluralkodik a terrorizmus, a titkos lehallgatás és megfigyelés, a paranoia és az egykor volt Amerikai Álom rettegésbe és fekete komédiába fullad.

A huszonhetedik város szándékosan túlhajtott, hihetetlen jeleneteivel és radikális társadalomkritikájával Thomas Pynchon, Don DeLillo, Robert Coover hetvenes évekbeli felforgató fikciójára emlékeztet. Szertelen, becsvágyó első regény egy különleges tehetségtől, aki napjainkra az egyik legjelentősebb kortárs íróvá vált, s akinek immár teljes szépírói életműve hozzáférhető magyarul.

,,Amit elképzel és elmond a korról, azzal mintha megelőzné a korát."
Los Angeles Times

,,Felkavaró, látnoki könyv… emlékezetes szereplőkkel, meglepő helyzetekkel, provokatív gondolatokkal."
The Washington Post

,,Összetett, sokrétű pszichológiai regény… sokáig emlékezetes marad."
The New York Times Book Review
A Könyv Magyarul!


Letöltések A huszonhetedik város ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A huszonhetedik város ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  530
  Cover:
  PAPERBACK, THREAD-STITCHED
  Weight:
  756 gr
  ISBN:
  9789634055310
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  2690716 / 1160993
  Translator:


  TAGS:
  Online A huszonhetedik város ebook, könyvet A huszonhetedik város FB2, Download A huszonhetedik város PDF , Download A huszonhetedik város MOBI, Online A huszonhetedik város könyvet, ingyenes letöltések A huszonhetedik város IPhone, Online könyvet A huszonhetedik város PDF, ingyenes A huszonhetedik város DJVU, ingyenes letöltések A huszonhetedik város TXT, letöltések A huszonhetedik város RTF, Online A huszonhetedik város FB2 , e-könyvet A huszonhetedik város letöltések TXT, ingyenes A huszonhetedik város letöltések könyvet, e-könyvet A huszonhetedik város download MOBI, letöltések A huszonhetedik város IPad, olvas A huszonhetedik város MOBI, olvas A huszonhetedik város DOC, ingyenes A huszonhetedik város AWZ, Download e-könyvet A huszonhetedik város iPad , ingyenes A huszonhetedik város DJVU, Download A huszonhetedik város e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A huszonhetedik város DVD, olvas A huszonhetedik város TXT, Book A huszonhetedik város letöltések DJVU, A huszonhetedik város letöltések könyvet ingyenes, A huszonhetedik város letöltések könyvet pdf ingyenes, A huszonhetedik város pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A huszonhetedik város pdf ingyenes, A huszonhetedik város letöltések könyvet epub ingyenes, A huszonhetedik város ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply