A hülyeségen túl

Woodpecker Peter - A hülyeségen túl

Mindannyiunk életében már gyermekkorunkban elhangzik egy mondat: Fiam, Te nem vagy normális!
Mivel ezt többnyire saját szülőnk vágja a fejünkhöz, egy percig se kételkedjünk benne, hogy ez így is van! Az idő múlásával a fenti mondatban foglaltak egyre inkább bebizonyosodnak. (Régen rossz, ha mondjuk már kettő van…)
A későbbiek folyamán már akár leletekkel is tudjuk bizonyítani, hogy találó volt a megállapítás. Nem kell ezt szégyellni, titkolni sem érdemes. Úgyis látszik rajtunk. Képzelhetjük, hogy a mi esetünkben nem így lesz, de ez csak önámítás lenne.

A fiatal (-nak még jóindulattal sem nevezhető) elsőkönyves szerző az emberi hülyeség problematikáját feszegeti. (Már amennyiben ez gondot okoz!?) Attól, hogy mások tudják rólunk, hogy agyilag gagyik vagyunk, még élvezhetjük az életet! Sőt…
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hülyeségen túl ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hülyeségen túl ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Kiadó:
  Oldalak száma:
  156
  Borító:
  PUHATÁBLÁS, RAGASZTÓKÖTÖTT
  Súly:
  220 gr
  ISBN:
  9789639934511
  Nyelv:
  MAGYAR
  Kiadás éve:
  2009
  Árukód:
  2209464 / 1065595
  Illusztráció:


  TAGS:
  Online A hülyeségen túl ebook, könyvet A hülyeségen túl FB2, Download A hülyeségen túl PDF , Download A hülyeségen túl MOBI, Online A hülyeségen túl könyvet, ingyenes letöltések A hülyeségen túl IPhone, Online könyvet A hülyeségen túl PDF, ingyenes A hülyeségen túl DJVU, ingyenes letöltések A hülyeségen túl TXT, letöltések A hülyeségen túl RTF, Online A hülyeségen túl FB2 , e-könyvet A hülyeségen túl letöltések TXT, ingyenes A hülyeségen túl letöltések könyvet, e-könyvet A hülyeségen túl download MOBI, letöltések A hülyeségen túl IPad, olvas A hülyeségen túl MOBI, olvas A hülyeségen túl DOC, ingyenes A hülyeségen túl AWZ, Download e-könyvet A hülyeségen túl iPad , ingyenes A hülyeségen túl DJVU, Download A hülyeségen túl e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hülyeségen túl DVD, olvas A hülyeségen túl TXT, Book A hülyeségen túl letöltések DJVU, A hülyeségen túl letöltések könyvet ingyenes, A hülyeségen túl letöltések könyvet pdf ingyenes, A hülyeségen túl pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hülyeségen túl pdf ingyenes, A hülyeségen túl letöltések könyvet epub ingyenes, A hülyeségen túl ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply