A hülyék sosem elegánsak


Ez a kötet a divattörténelem első stylistja, Giorgio Armani szavaiból, mondataiból, szentenciáiból állt össze, azokból a nyilatkozatokból, melyeket egyedülálló nemzetközi sikerszériájának évtizedei alatt Armani a világsajtó legkülönbözőbb orgánumainak adott.

Sosem szabóként vagy hagyományos értelemben vett tervezőként fogta fel a munkáját, hanem a stílus, a jó ízlés felől közelített az öltözködéshez. A divattörténészek valószínűleg úgy fognak rá emlékezni, mint aki kibelezte a férfizakót. A keményítések, válltömések és vásznazások nélküli, jól szabott ruhadarab a világszerte híres Armani-stílus jelképe. A lezserség és az elegancia jegyében alkotott kollekciói klasszikusan szépek és izgalmasan modernek. Ruháit minden korosztály, férfi és nő szívesen hordja és hordhatja akár évtizedeken keresztül is, mert nem mennek ki a divatból. Olyasfajta öltözködési forradalmat robbantott ki Olaszországban, mint Coco Chanel Franciaországban.

A star system mechanizmusát is ő indította el azzal, hogy meghódította és azóta öltözteti a filmvászon és a vörös szőnyeg sztárjait. Az Amerikai dzsigoló főszereplőjének, az akkor még alig ismert Richard Gere-nek olyan káprázatos ruhatárat tervezett, hogy amikor a randevúra készülő szépfiú kinyitotta a szekrényt, a mozi közönsége felmorajlott.

Kirakatrendezőből bárminemű képzettség nélkül mára a világ egyik leggazdagabb stylist-vállalkozójává lett, aki a szabóműhelytől az igazgatótanácsig, az ötletektől az akvizíciókig mindent személyesen felügyel. Szenvedélyei: munka, ingatlanok, macskák. Soha semmivel nem elégedett. A mai napig rendületlen szorgalommal dolgozik. Nyolcvanegy éves.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A hülyék sosem elegánsak ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A hülyék sosem elegánsak ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Status:
  jó állapotú antikvár könyv
  Publisher:
  Európa Könyvkiadó
  Number of Pages:
  279
  Kötés:
  kemény kötés
  ISBN:
  0729000845854
  Year of publication:
  2016
  Commodity code:
  SL#2105073377
 • Share

  I read it

  TAGS:
  Online A hülyék sosem elegánsak ebook, könyvet A hülyék sosem elegánsak FB2, Download A hülyék sosem elegánsak PDF , Download A hülyék sosem elegánsak MOBI, Online A hülyék sosem elegánsak könyvet, ingyenes letöltések A hülyék sosem elegánsak IPhone, Online könyvet A hülyék sosem elegánsak PDF, ingyenes A hülyék sosem elegánsak DJVU, ingyenes letöltések A hülyék sosem elegánsak TXT, letöltések A hülyék sosem elegánsak RTF, Online A hülyék sosem elegánsak FB2 , e-könyvet A hülyék sosem elegánsak letöltések TXT, ingyenes A hülyék sosem elegánsak letöltések könyvet, e-könyvet A hülyék sosem elegánsak download MOBI, letöltések A hülyék sosem elegánsak IPad, olvas A hülyék sosem elegánsak MOBI, olvas A hülyék sosem elegánsak DOC, ingyenes A hülyék sosem elegánsak AWZ, Download e-könyvet A hülyék sosem elegánsak iPad , ingyenes A hülyék sosem elegánsak DJVU, Download A hülyék sosem elegánsak e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hülyék sosem elegánsak DVD, olvas A hülyék sosem elegánsak TXT, Book A hülyék sosem elegánsak letöltések DJVU, A hülyék sosem elegánsak letöltések könyvet ingyenes, A hülyék sosem elegánsak letöltések könyvet pdf ingyenes, A hülyék sosem elegánsak pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hülyék sosem elegánsak pdf ingyenes, A hülyék sosem elegánsak letöltések könyvet epub ingyenes, A hülyék sosem elegánsak ePub könyvet letöltések ingyenes.

  Leave a Reply