A Hóvirág másodkormányosa jelenti

Bogáti Péter - A Hóvirág másodkormányosa jelenti

Figyelmeztetjük az olvasót, hogy ebben a történetben sorozatosan becsapják. Már a könyv címének se higgyen! A "Hóvirág" másodkormányosa annyit ért a kormányos-mesterséghez, mint tyúk az ábécéhez, de azért ragaszkodott hozzá, hogy ő "jelentse" mindazt, ami ebben a könyvben történik. Ezért szakállt növesztett és beállt a "Hóvirág" nevű, karcsú balatoni motoroshajóra és mi tagadás, sikerült is megtévesztenie a Búvár Kund, a Csongor és a Tünde csapatok éles-szemű, kalandra éhes tagjait is. Mentségére legyen mondva, nem rossz szándékból tette. Csak azért vállalkozott kormányoskodásra és borostanövesztésre, hogy az említett csapatok minden tekintetben kitűnő tagjainak észrevétlenül megmutathassa, mennyi szép és érdekes kincset rejteget a Magyar Tenger: a Balaton.

Régi kedvencek címmel indítjuk útjára új sorozatunkat, azzal a céllal, hogy gyerekkorunk remek könyvei kicsit új köntösben, de legalább akkora élményt jelenthessenek ma is. Elsőként az IBBY-díjas Bogáti Péter remek ifjúsági kalandregénye száll vízre.
A Könyv Magyarul!


Letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  368
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  430 gr
  ISBN:
  9789634030676
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2617261 / 1147006
  Series:


  TAGS:
  Online A Hóvirág másodkormányosa jelenti ebook, könyvet A Hóvirág másodkormányosa jelenti FB2, Download A Hóvirág másodkormányosa jelenti PDF , Download A Hóvirág másodkormányosa jelenti MOBI, Online A Hóvirág másodkormányosa jelenti könyvet, ingyenes letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti IPhone, Online könyvet A Hóvirág másodkormányosa jelenti PDF, ingyenes A Hóvirág másodkormányosa jelenti DJVU, ingyenes letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti TXT, letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti RTF, Online A Hóvirág másodkormányosa jelenti FB2 , e-könyvet A Hóvirág másodkormányosa jelenti letöltések TXT, ingyenes A Hóvirág másodkormányosa jelenti letöltések könyvet, e-könyvet A Hóvirág másodkormányosa jelenti download MOBI, letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti IPad, olvas A Hóvirág másodkormányosa jelenti MOBI, olvas A Hóvirág másodkormányosa jelenti DOC, ingyenes A Hóvirág másodkormányosa jelenti AWZ, Download e-könyvet A Hóvirág másodkormányosa jelenti iPad , ingyenes A Hóvirág másodkormányosa jelenti DJVU, Download A Hóvirág másodkormányosa jelenti e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Hóvirág másodkormányosa jelenti DVD, olvas A Hóvirág másodkormányosa jelenti TXT, Book A Hóvirág másodkormányosa jelenti letöltések DJVU, A Hóvirág másodkormányosa jelenti letöltések könyvet ingyenes, A Hóvirág másodkormányosa jelenti letöltések könyvet pdf ingyenes, A Hóvirág másodkormányosa jelenti pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Hóvirág másodkormányosa jelenti pdf ingyenes, A Hóvirág másodkormányosa jelenti letöltések könyvet epub ingyenes, A Hóvirág másodkormányosa jelenti ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply