A Horthy-korszak parlamentje

Püski Levente - A Horthy-korszak parlamentje

1918 novemberében az őszirózsás forradalom győzelmét követően hatalomra került új vezető réteg semmilyen formában nem tartott igényt az addigi törvényhozás szolgálataira. A magyar országgyűlés képviselőháza 1918.november 16-án önmagát feloszlottnak nyilvánította, a főrendi ház pedig ugyanezen a napon berekesztette az üléseit. A tanácsköztársaság diktatúrája és az idegen katonai megszállás miatt az új törvényhozó szerv létrehozására csak 1920-ban kerülhetett sor. 1920 és 1926 között a parlamentet egyetlen testület, a nemzetgyűlés alkotta, amely 1927 elején kétkamarássá alakult át.
Jelen kötet éppen ezért ennek a hiánynak a pótlására kíván vállalkozni, a Horthy-kori parlament működését jog-, politika és intézménytörténeti oldalról középpontba állítva. Az Országgyűlés Hivatala A magyar országgyűlések története című sorozatát Püski Levente kötetével nyitja meg. A gazdag képanyagot tartalmazó kötet a kutatók és a kor iránt érdeklődők számára egyaránt értékes olvasmány.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Horthy-korszak parlamentje ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Horthy-korszak parlamentje ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  512
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  944 gr
  ISBN:
  9789639848719
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2677982 / 1155010
  Series:


  TAGS:
  Online A Horthy-korszak parlamentje ebook, könyvet A Horthy-korszak parlamentje FB2, Download A Horthy-korszak parlamentje PDF , Download A Horthy-korszak parlamentje MOBI, Online A Horthy-korszak parlamentje könyvet, ingyenes letöltések A Horthy-korszak parlamentje IPhone, Online könyvet A Horthy-korszak parlamentje PDF, ingyenes A Horthy-korszak parlamentje DJVU, ingyenes letöltések A Horthy-korszak parlamentje TXT, letöltések A Horthy-korszak parlamentje RTF, Online A Horthy-korszak parlamentje FB2 , e-könyvet A Horthy-korszak parlamentje letöltések TXT, ingyenes A Horthy-korszak parlamentje letöltések könyvet, e-könyvet A Horthy-korszak parlamentje download MOBI, letöltések A Horthy-korszak parlamentje IPad, olvas A Horthy-korszak parlamentje MOBI, olvas A Horthy-korszak parlamentje DOC, ingyenes A Horthy-korszak parlamentje AWZ, Download e-könyvet A Horthy-korszak parlamentje iPad , ingyenes A Horthy-korszak parlamentje DJVU, Download A Horthy-korszak parlamentje e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Horthy-korszak parlamentje DVD, olvas A Horthy-korszak parlamentje TXT, Book A Horthy-korszak parlamentje letöltések DJVU, A Horthy-korszak parlamentje letöltések könyvet ingyenes, A Horthy-korszak parlamentje letöltések könyvet pdf ingyenes, A Horthy-korszak parlamentje pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Horthy-korszak parlamentje pdf ingyenes, A Horthy-korszak parlamentje letöltések könyvet epub ingyenes, A Horthy-korszak parlamentje ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply