A Horthy-korszak külpolitikája 5.

Gulyás László - A Horthy-korszak külpolitikája 5.

Gulyás Lászlónak – a Benes csehszlovák elnökről írt nagymonográfia szerzőjének – úttörő vállalkozása: a Horthy-korszak külpolitikájának új és korszerű, ideológiamentes feldolgozása. A 2012-16 között megjelent első négy kötet után most az ötödik kötetben a folytatódó revíziós sikereket, Észak-Erdély visszaszerzésének előzményeit, eseménytörténetét és hátterét mutatja be a szerző. Ugyanakkor elemzi a nagyhatalmakhoz és a kisebb államokhoz fűződő kapcsolatainkat – s mindezen belül képet kapunk a kezdődő európai területi átrendeződésről, a baráti és az ellenséges országokhoz fűződő kapcsolatokról, törekvésekről, sikerekről és kudarcokról. Az olvasó tájékozódását széleskörű jegyzetapparátus és bibliográfia segíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  272
  Cover:
  RAGASZTÓKÖTÖTT
  Weight:
  376 gr
  ISBN:
  9786155257124
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2018
  Commodity code:
  2712532 / 1172997
  Series:


  TAGS:
  Online A Horthy-korszak külpolitikája 5. ebook, könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 5. FB2, Download A Horthy-korszak külpolitikája 5. PDF , Download A Horthy-korszak külpolitikája 5. MOBI, Online A Horthy-korszak külpolitikája 5. könyvet, ingyenes letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. IPhone, Online könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 5. PDF, ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 5. DJVU, ingyenes letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. TXT, letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. RTF, Online A Horthy-korszak külpolitikája 5. FB2 , e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 5. letöltések TXT, ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 5. letöltések könyvet, e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 5. download MOBI, letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. IPad, olvas A Horthy-korszak külpolitikája 5. MOBI, olvas A Horthy-korszak külpolitikája 5. DOC, ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 5. AWZ, Download e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 5. iPad , ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 5. DJVU, Download A Horthy-korszak külpolitikája 5. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 5. DVD, olvas A Horthy-korszak külpolitikája 5. TXT, Book A Horthy-korszak külpolitikája 5. letöltések DJVU, A Horthy-korszak külpolitikája 5. letöltések könyvet ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 5. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 5. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 5. pdf ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 5. letöltések könyvet epub ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 5. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply