A Horthy-korszak külpolitikája 2.


A fiatal magyar történésznemzedék egyik legkiválóbb tagjának – a Benes csehszlovák elnökről írt nagymonográfia szerzőjének – úttörő vállalkozása: a Horthy-korszak külpolitikájának új és korszerű, ideológiamentes feldolgozása. A 2012-ben megjelent első kötet után most a második kötetben a tízéves Bethlen-érát mutatja be a szerző: kitér a frankhamisítási ügyre, az aktív magyar irredenta politika kezdetére, a Rothermere-féle akcióra, illetve a kötetet a nagy gazdasági világválság zárja. Mindezen belül képet kapunk a nagyhatalmakhoz, a baráti és az ellenséges kisebb országokhoz fűződő kapcsolatokról, törekvésekről, sikerekről és kudarcokról. Az olvasó tájékozódását széleskörű jegyzetapparátus és bibliográfia segíti.A Könyv Magyarul!


Letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  199
  Cover:
  SOFT BOARD, ADHESIVE BINDING
  Weight:
  216 gr
  ISBN:
  9786155257094
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2013
  Commodity code:
  2466639 / 1095851  TAGS:
  Online A Horthy-korszak külpolitikája 2. ebook, könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 2. FB2, Download A Horthy-korszak külpolitikája 2. PDF , Download A Horthy-korszak külpolitikája 2. MOBI, Online A Horthy-korszak külpolitikája 2. könyvet, ingyenes letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. IPhone, Online könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 2. PDF, ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 2. DJVU, ingyenes letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. TXT, letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. RTF, Online A Horthy-korszak külpolitikája 2. FB2 , e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 2. letöltések TXT, ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 2. letöltések könyvet, e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 2. download MOBI, letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. IPad, olvas A Horthy-korszak külpolitikája 2. MOBI, olvas A Horthy-korszak külpolitikája 2. DOC, ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 2. AWZ, Download e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 2. iPad , ingyenes A Horthy-korszak külpolitikája 2. DJVU, Download A Horthy-korszak külpolitikája 2. e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A Horthy-korszak külpolitikája 2. DVD, olvas A Horthy-korszak külpolitikája 2. TXT, Book A Horthy-korszak külpolitikája 2. letöltések DJVU, A Horthy-korszak külpolitikája 2. letöltések könyvet ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 2. letöltések könyvet pdf ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 2. pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A Horthy-korszak külpolitikája 2. pdf ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 2. letöltések könyvet epub ingyenes, A Horthy-korszak külpolitikája 2. ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply