A homár páncélja

Görgey Gábor - A homár páncélja

Görgey Gábor hőse a varázslatos Velencében bukkan fel, akár egy régi visszatérő álma, mely szerint ő egyszer, valamelyik évszázadban már élt ebben a városban, misztikus és kísérteties kalandokat élt át. Amíg ő Magvarországon végigjárta a történelem poklának bugyrait, addig Velencében élő öreg barátja ezekben az évtizedekben az élet különböző stációiban is hazájához kötődő magvar. A kétféle élet feszültségeiből áll össze az. a kép, mely Görgey regényciklusának fél évszázadot felölelő magyar tablójából nem maradhatott ki. Hiszen az itthon maradottakon kívül a külföldre szakadtak is formálták azt a történelmet, mely közös sorsunk és örökségünk.

(Részlet az első kiadás borítószövegéből)
A Könyv Magyarul!


Letöltések A homár páncélja ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A homár páncélja ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  228
  Cover:
  SADDLE STITCHED
  Weight:
  320 gr
  ISBN:
  9789639747494
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2008
  Commodity code:
  2057272 / 1000720
  Format:


  TAGS:
  Online A homár páncélja ebook, könyvet A homár páncélja FB2, Download A homár páncélja PDF , Download A homár páncélja MOBI, Online A homár páncélja könyvet, ingyenes letöltések A homár páncélja IPhone, Online könyvet A homár páncélja PDF, ingyenes A homár páncélja DJVU, ingyenes letöltések A homár páncélja TXT, letöltések A homár páncélja RTF, Online A homár páncélja FB2 , e-könyvet A homár páncélja letöltések TXT, ingyenes A homár páncélja letöltések könyvet, e-könyvet A homár páncélja download MOBI, letöltések A homár páncélja IPad, olvas A homár páncélja MOBI, olvas A homár páncélja DOC, ingyenes A homár páncélja AWZ, Download e-könyvet A homár páncélja iPad , ingyenes A homár páncélja DJVU, Download A homár páncélja e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A homár páncélja DVD, olvas A homár páncélja TXT, Book A homár páncélja letöltések DJVU, A homár páncélja letöltések könyvet ingyenes, A homár páncélja letöltések könyvet pdf ingyenes, A homár páncélja pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A homár páncélja pdf ingyenes, A homár páncélja letöltések könyvet epub ingyenes, A homár páncélja ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply