A holt-tengeri tekercsek

Koronczai-Fekete (Szerk.) - A holt-tengeri tekercsek

Még el sem ült a második világháború vihara, amikor 1947-ben a tudományos közéletben szenzációs hír kapott szárnyra: a Holt-tenger mellékén vallási tárgyú kéziratokat találtak, amelyeket a korábban alig ismert zsidó szekta tagjai, az esszénusok készítettek. Egy fiatal beduin kecskepásztor talált a lelőhelyre, amikor elkóborolt kecskéjét kereste. Muhammad Ahmed el-Hamed egy barlangot vett észre a sziklafalban, ahol egymásra halmozott agyagkorsókat fedezett fel. A korsókban több, nagyon régi kézirat pihent.A Könyv Magyarul!


Letöltések A holt-tengeri tekercsek ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:Letöltések A holt-tengeri tekercsek ingyenes könyv:

MIRROR-2
Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  48
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  370 gr
  ISBN:
  9789630978156
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2014
  Commodity code:
  2503825 / 1117370
  Series:


  TAGS:
  Online A holt-tengeri tekercsek ebook, könyvet A holt-tengeri tekercsek FB2, Download A holt-tengeri tekercsek PDF , Download A holt-tengeri tekercsek MOBI, Online A holt-tengeri tekercsek könyvet, ingyenes letöltések A holt-tengeri tekercsek IPhone, Online könyvet A holt-tengeri tekercsek PDF, ingyenes A holt-tengeri tekercsek DJVU, ingyenes letöltések A holt-tengeri tekercsek TXT, letöltések A holt-tengeri tekercsek RTF, Online A holt-tengeri tekercsek FB2 , e-könyvet A holt-tengeri tekercsek letöltések TXT, ingyenes A holt-tengeri tekercsek letöltések könyvet, e-könyvet A holt-tengeri tekercsek download MOBI, letöltések A holt-tengeri tekercsek IPad, olvas A holt-tengeri tekercsek MOBI, olvas A holt-tengeri tekercsek DOC, ingyenes A holt-tengeri tekercsek AWZ, Download e-könyvet A holt-tengeri tekercsek iPad , ingyenes A holt-tengeri tekercsek DJVU, Download A holt-tengeri tekercsek e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A holt-tengeri tekercsek DVD, olvas A holt-tengeri tekercsek TXT, Book A holt-tengeri tekercsek letöltések DJVU, A holt-tengeri tekercsek letöltések könyvet ingyenes, A holt-tengeri tekercsek letöltések könyvet pdf ingyenes, A holt-tengeri tekercsek pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A holt-tengeri tekercsek pdf ingyenes, A holt-tengeri tekercsek letöltések könyvet epub ingyenes, A holt-tengeri tekercsek ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply