A hollókirály

Susanna Clarke - A hollókirály

1806-ot írunk. Anglia minden erejét lefoglalja a Napóleonnal vívott háború, a gyakorlati mágia pedig már évszázadok óta feledésbe merült a szigetországban. De az egykoron oly nagyszerű varázslás történelmét kutató tudósok egy napon hirtelen felfedezik, hogy mégis van egy varázsló, aki a gyakorlatban igenis használja a mágiát: a Hurtfew apátságban, a világtól elvonultan élő Mr. Norrell. Amikor felkérik, hogy mutassa be tudását, Mr. Norrell varázslatot bocsát a Yorki katedrálisra, mire a szobrok beszélni és énekelni kezdenek.
A hír villámgyorsan eljut Anglia utolsó szegletébe is. A mágus pletykáktól övezve Londonba utazik, ahol feltámaszt egy gyönyörű, halott fiatalasszonyt, majd a kormány kérésére beavatkozik a háborúba: szellemhajói halálra rémítik a franciákat.
Norrell azonban nem sokáig lesz egyeduralkodó mágus, mert felbukkan a briliáns, fiatal varázsló, Jonathan Strange. A jóképű és vakmerő Strange tökéletes ellentéte az óvatos és körülményes Norrellnek, aki ennek ellenére tanítványául fogadja őt. Strange is bekapcsolódik a franciák ellen vívott háborúba: Wellington Portugáliában harcoló csapatait segíti természetfeletti erejével.
Strange-nek azonban nemcsak a hatalma, hanem az ambíciója is megnő. Mániákusan foglalkozni kezd az angol mágia megteremtőjével, a tizenkettedik század ködébe veszett Hollókirállyal. Strange a király keresése közben egyre veszélyesebb és vakmerőbb varázslatokba kezd, és így nemcsak Norrell-lel való barátságát sodorja veszélybe, hanem mindent, ami fontos számára.



A Könyv Magyarul!


Letöltések A hollókirály ingyenes könyv pdf mobi epub mp3 fb2 CD txt doc kindle Ibook iOS:



Letöltések A hollókirály ingyenes könyv:

MIRROR-2




Csatlakozz több százezer elégedett taghoz, akik számtalan órát töltöttek online multimédiás tartalmak keresésével és éppen most, miközben új könyveket, magazinokat és híres képregényeket élveztek.

Itt van és ingyenes. Ezért regisztrálnia kell az ezen az oldalon található linkek egyikére kattintva:

 • Könyvek, magazinok és képregények korlátlanul, bárhová is megyek: közvetlenül a böngészőjéhez a számítógépen vagy táblagépen.
 • Több mint 10 millió cím minden lehetséges műfajra kiterjed.
 • Szerezd meg a legjobb könyveket, magazinokat és képregényeket minden műfajban, beleértve a cselekvést, a kalandot, az anime-t, a mangát, a gyerekeket és a családot. Classics, Comedy, Reference, Manuals, Dráma, Idegen, Horror, Zene, Romance, Science Fiction, Sports és még sokan mások.
 • Új címeket adnak hozzá minden nap! Szeretnénk frissen tartani a dolgokat.
 • Minden platform. Teljesen optimalizált
 • Fedezze fel, miért mennek naponta több ezer ember.Regisztráljon és élvezze a szórakozást, korlátlan!


  Publisher:
  Number of Pages:
  478
  Cover:
  HARDCOVER,
  Weight:
  740 gr
  ISBN:
  9786155049514
  Language:
  Hungarian
  Year of publication:
  2015
  Commodity code:
  2620014 / 1147799
  Translator:


  TAGS:
  Online A hollókirály ebook, könyvet A hollókirály FB2, Download A hollókirály PDF , Download A hollókirály MOBI, Online A hollókirály könyvet, ingyenes letöltések A hollókirály IPhone, Online könyvet A hollókirály PDF, ingyenes A hollókirály DJVU, ingyenes letöltések A hollókirály TXT, letöltések A hollókirály RTF, Online A hollókirály FB2 , e-könyvet A hollókirály letöltések TXT, ingyenes A hollókirály letöltések könyvet, e-könyvet A hollókirály download MOBI, letöltések A hollókirály IPad, olvas A hollókirály MOBI, olvas A hollókirály DOC, ingyenes A hollókirály AWZ, Download e-könyvet A hollókirály iPad , ingyenes A hollókirály DJVU, Download A hollókirály e-könyvet ingyenes, ingyenes letöltések A hollókirály DVD, olvas A hollókirály TXT, Book A hollókirály letöltések DJVU, A hollókirály letöltések könyvet ingyenes, A hollókirály letöltések könyvet pdf ingyenes, A hollókirály pdf könyvet letöltések ingyenes, letöltések e-könyvet A hollókirály pdf ingyenes, A hollókirály letöltések könyvet epub ingyenes, A hollókirály ePub könyvet letöltések ingyenes.

 • Leave a Reply